Apple Reduce iar Timpii de Livrare ai iPhone X

Apple a redus timpii de livrare ai iPhone X pentru clientii care plaseaza comenzi acum, sau pentru cei care au plasat deja comenzi pentru telefoane.

Apple a redus din nou timpii de livrare pentru iPhone X in magazinul sau online, telefonul fiind livrat in momentul de fata la 1 – 2 saptamani din momentul plasarii comenzii. Schimbarea vine cu doar o luna inainte de Craciun pentru a-i incuraja pe clientii care doreau telefonul sa ia intr-un final decizia de a il cumpara de la compania Apple.

E posibil ca vanzarile iPhone X sa fi inceput sa scada din cauza faptului ca livrarea se face la o perioada foarte lunga de timp de la plasarea comenzii, asa ca Apple reactioneaza. Schimbarea pentru timpii de livrare ai telefonului este facuta deocamdata doar in SUA, in Europa timpii de livrare ramanand la 2 – 3 saptamani de la plasarea comenzii.

Apple reduce iar timpii de livrare ai iPhone X

SUA este o piata extrem de importanta pentru Apple, asa ca prioritizarea sa in fata Europei este logica, mai ales ca vanzarile de acolo sunt mai mari decat aici. iPhone X are sanse mai mari de a genera vanzari substantiale in SUA in loc de Europa, asa ca e logic pentru americani sa creasca stocurile in propria tara decat altundeva.

Separat de reducerea timpilor de livrare ai iPhone X in SUA, compania Apple si-a notificat si clientii ca telefoanele comandate vor ajunge mai devreme decat sperau acestia. Vorbim deasemenea despre o schimbare normala din moment ce stocurile au crescut, iar Apple poate onora mult mai devreme o comanda plasata pentru telefon.

Aceasta schimbare a companiei Apple va avea un impact si asupra livrarilor telefoanelor iPhone X in Romania, dar probabil va mai dura putin pana vom vedea efectele.

Apple iPhone X timpi livrare

Articolul precedentSway – Reclama anuala a Apple pentru Craciun
Articolul următoriPhone X. O Masca Pacaleste iar Face ID
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.