Apple Reduce iar Timpii de Livrare ai iPhone X

Apple a redus timpii de livrare ai iPhone X pentru clientii care plaseaza comenzi acum, sau pentru cei care au plasat deja comenzi pentru telefoane.

Apple a redus din nou timpii de livrare pentru iPhone X in magazinul sau online, telefonul fiind livrat in momentul de fata la 1 – 2 saptamani din momentul plasarii comenzii. Schimbarea vine cu doar o luna inainte de Craciun pentru a-i incuraja pe clientii care doreau telefonul sa ia intr-un final decizia de a il cumpara de la compania Apple.

E posibil ca vanzarile iPhone X sa fi inceput sa scada din cauza faptului ca livrarea se face la o perioada foarte lunga de timp de la plasarea comenzii, asa ca Apple reactioneaza. Schimbarea pentru timpii de livrare ai telefonului este facuta deocamdata doar in SUA, in Europa timpii de livrare ramanand la 2 – 3 saptamani de la plasarea comenzii.

Apple reduce iar timpii de livrare ai iPhone X

SUA este o piata extrem de importanta pentru Apple, asa ca prioritizarea sa in fata Europei este logica, mai ales ca vanzarile de acolo sunt mai mari decat aici. iPhone X are sanse mai mari de a genera vanzari substantiale in SUA in loc de Europa, asa ca e logic pentru americani sa creasca stocurile in propria tara decat altundeva.

Separat de reducerea timpilor de livrare ai iPhone X in SUA, compania Apple si-a notificat si clientii ca telefoanele comandate vor ajunge mai devreme decat sperau acestia. Vorbim deasemenea despre o schimbare normala din moment ce stocurile au crescut, iar Apple poate onora mult mai devreme o comanda plasata pentru telefon.

Aceasta schimbare a companiei Apple va avea un impact si asupra livrarilor telefoanelor iPhone X in Romania, dar probabil va mai dura putin pana vom vedea efectele.

Apple iPhone X timpi livrare

17 COMENTARII

  1. In România încă se mișcă lucrurile greu , cel puțin la eMAG . Am comandat in 8 nov telefonul și mi s- a spus ca o sa ajung la mine intr- o săptămâna posibil chiar 2 max …. încă nu am primit nimic .

  2. Cum spuneam și in perioada febrei de așteptare a lansării, aștept in continuare ziua când va fi x la oferta la eMAG…..

  3. Eu as renunța la comanda și mi-as lua din alta parte, aștept o comanda de la ei de 2 săptămâni și tot primesc notificări dar comanda nu vine

  4. si la orange se misca foarte greu. l-am comandat pe 9.11 si nici pana azi nu stiu cand o sa ajunga – pe site scria ca va fi livrat incepand cu 20.11, dar nimic. ieri am intrebat care este stadiul comenzii si mi-a spus cineva din magazin ca abia au ajuns sa livreze comenzile facute in 3 si 4.11.

  5. In Franța si Belgia iPhone X nu se vinde in magazinele Apple doar in cele terțe , cerere venită din partea poliției ca măsura anti-tero , nivelul de livrare este tot la 2-3 saptamâni si din magazin poti să-l ridici doar cu rezervare care se pot face doar in fiecare dimneta de la ora 06h00 iar la 06h01 sa încheiat sesiune de rezervări ….

  6. Eu am comandat online de la Vodafone un iPhone X silver de 64 GB pe 20 noiembrie, iar pe 22 noiembrie a sosit la ușă. Scăzând 1207 puncte de fidelitate am plătit 5273 lei. Poate am fost eu mai norocos 🙂

  7. Zaone, nu e adevarat ce spui, tocmai am comandat saptamana trecuta un IphoneX online ( platit integral) si am termen de livrare 7 decembrie si 14 decembrie, in SUA… nu stiu de unde ai tu informatia….pentru ca am facut chiar acum inainte sa scriu, o simulare de comanda si e la fel cu data de livrare, 3-4 saptamani…

  8. Daca ai face o simulare, o sa vezi ca am dreptate! Daca tu primesti telefonul intr-o sapt doua, esti tare… eu vorbesc bazat pe fapte, eu am comandat 3, doua chiar in prima zi la 10 min dupa ora 12:00 si au ajuns dupa 3 sapt, cu telefoane la Apple si la Ups, si acum ultimul care are livrare 7 decembrie 14 decembrie! Daca vrei iti trimit poza cu confirmarea ca sa vezi! E doar marketing pentru Apple si atat. Pe scurt, in pagina de comenzi Apple, una scrie, alta primesti dupa ce platesti!

  9. Am comandat in 8 noiembrie la emag si la un alt magazin (in acelasi timp) emag este inca in asteptare, ceilalti mi-au livrat telefonul in 15 noiembrie. So, sorry emag.