Epic War TD 2 – un tower defense grozav disponibil gratuit

Epic War TD 2 este un joc lansat de ceva vreme in App Store pentru iPhone, iPad si iPod Touch, el fiind continuarea mult mai celebrului sau predecesor care a generat 80 milioane de descarcari.

Daca ati incercat prima versiune a jocului, atunci trebuie sa o incercati si pe cea de-a doua, ea oferindu-ne o experienta de joc mult mai interesanta cu foarte mult continut nou disponibil pentru cei interesati.

Exact precum in cazul primei versiuni, jocul este disponibil fara in-app purchase-uri, astfel ca nu va trebui sa mai platiti pentru ceva dupa achizitie.

Sequel to the legendary Epic War TD that was downloaded 8.000.000 times! 40% lauch sale! Get the game for just $2.99 until the price goes up. Prepare yourself to be thrown into the heat of pure tower defense battle. No gimmicks, no free-to-PAY – just strategy, mass destruction and epic battles.

Epic War TD 2 are disponibile 9 tipuri de turnuri standard pe care le putem utiliza si imbunatati pe parcursul gameplay-ului, plus inca 4 mega-turnuri care distrug monstrii mult mai puternici trimisi spre final.

Dezvoltatorii jocului sustin ca nu mai putin de 40 de tipuri de unitati sunt disponibile pe parcursul celor peste 50 de misiuni create de catre ei, astfel ca vom avea nevoie de foarte multa indemanare pentru a le distruge pe toate cat se poate de rapid si de eficient.

In final jocul ne ofera peste 100 de ore de gameplay, conform dezvoltatorilor, astfel ca vom avea posibilitatea de a petrece foarte mult timp in el.

  • 9 high-power towers;
  • 4 mega towers;
  • 40 different of units;
  • 50 brain-puzzling missions;
  • 100+ hours of enjoyment;

Epic War TD 2 este disponibil gratuit pentru DESCARCARE in format universal din App Store.

Epic War TD 2