Steve Jobs ajunge pe masa ta in cea mai mare Figurina de pana acum

Daca Steve Jobs ti-a ramas in suflet, atunci poate ca de sarbatori vei fi interesat sa cumperi o figurina facuta dupa chipul si asemanarea fostului co-fondator al Apple. Vorbim despre o figurina inalta de 30 de centimetri care este compusa din 6 piese care pot fi montate in diverse pozitii, ele venind la pachet cu un fotoliu, o masa si alte cateva elemente.

Combinandu-le pe toate il veti avea pe Steve Jobs pe masa voastra intr-o forma suficient de mare incat sa ridice sprancenele oricaror persoane care ar intra in casa voastra. Vorbim despre o figurina care este realizata cu o atentie surprinzator de mare la detalii, ea fiind produsa de catre o companie din Taiwan, dar la calitate occidentala.

Steve Jobs figurina

Folosind toate piesele care vin cu aceasta figurina puteti reproduce momentul in care Steve Jobs a prezentat primul model al iPad, sau il puteti vedea cu primul model al MacBook Air. Este cat se poate de clar ca figurina a fost creata pentru fanii inraiti ai lui Steve Jobs, iar la pretul de 193 de dolari, ea este totusi destul de scumpa chiar si pentru ei.

In momentul de fata aceasta figurina poate fi precomandata de pe acest website, insa el nu garanteaza ca ea va fi livrata pana la sfarsitul anului, asa ca daca va place, va trebui sa asteptati pentru livrarea ei.

Steve Jobs figurina 1

Steve Jobs figurina 2

Steve Jobs figurina 3

Steve Jobs figurina 4

Steve Jobs figurina 5

Steve Jobs figurina 6

Steve Jobs figurina 7

Steve Jobs figurina 8

Steve Jobs figurina 9