Prima Pagina iPhone X iPhone X. Cat de Buna e noua Camera Telephoto ?

iPhone X. Cat de Buna e noua Camera Telephoto ?

Noua camera telephoto a iPhone X este comparata intr-un nou clip video cu cea a iPhone 7 Plus pentru a ni se arata cat de mari sunt diferentele intre ele.

iPhone X si iPhone 7 Plus apar astazi intr-o comparatie foarte interesanta care incearca sane arate cat de buna este noua camera secundara folosita in telefon. Stiti deja ca ambele telefoane au o camera duala formata dintr-un senzor de imagine wide-angle si unul telephoto, al doilea avand zoom optic de 2x, dar caracteristici mai slabe.

In iPhone X asta s-a schimbat, pentru ca acel modul secundar, telephoto, are stabilizator optic de imaginea cum, dar si o deschidere mai buna, care permite patrunderii unei cantitati mai mari de lumina. Conform testului de mai jos, camera telephoto a iPhone X are nevoie de 4 ori mai putina lumina pentru a se activa, in comparatie cu cea a iPhone 7 Plus.

iPhone X. Cat de Buna e noua Camera Telephoto ?

Desigur ca privind imaginile redate de catre ecranele celor doua telefoane, este cat se poate de clar faptul ca iPhone X are culori denaturate, dar asta conteaza mai putin, nu ? Important este aici faptul ca acea camera secundara capteaza mai multa lumina cand face poze si asta ajuta la pozele portret.

In rest, iPhone X are oricum o camera mai buna decat cea din iPhone 7 Plus si iPhone 8 Plus, insa diferentele fata de cel de-al doilea nu sunt uriase. Compania Apple a avut totusi grija sa faca noua camera mai buna decat cea din iPhone 7 Plus, insa daca ecranul OLED afiseaza culorile aiurea, oare mai conteaza cat de bine arata pozele pe calculator ?

“I placed an object (in this case, an old Rolleiflex camera) on a white backdrop, and flanked it on both sides with two LED studio lights. I set up the iPhone 7 Plus and iPhone X on tripods (using the Glif, natch) and positioned them to keep the framing as similar as possible. Then, starting from a completely dark room, I slowly raised the light levels and observed when the lens switched on each camera. The results are in the video below.”

LIKE
Articolul anterioreMAG. Bratari de Fitness Reduse dupa Black Friday
Urmatorul articolFlanco. Discount Days. Reduceri ca de Black Friday