iPhone X. Cat de Buna e noua Camera Telephoto ?

Noua camera telephoto a iPhone X este comparata intr-un nou clip video cu cea a iPhone 7 Plus pentru a ni se arata cat de mari sunt diferentele intre ele.

iPhone X si iPhone 7 Plus apar astazi intr-o comparatie foarte interesanta care incearca sane arate cat de buna este noua camera secundara folosita in telefon. Stiti deja ca ambele telefoane au o camera duala formata dintr-un senzor de imagine wide-angle si unul telephoto, al doilea avand zoom optic de 2x, dar caracteristici mai slabe.

In iPhone X asta s-a schimbat, pentru ca acel modul secundar, telephoto, are stabilizator optic de imaginea cum, dar si o deschidere mai buna, care permite patrunderii unei cantitati mai mari de lumina. Conform testului de mai jos, camera telephoto a iPhone X are nevoie de 4 ori mai putina lumina pentru a se activa, in comparatie cu cea a iPhone 7 Plus.

iPhone X. Cat de Buna e noua Camera Telephoto ?

Desigur ca privind imaginile redate de catre ecranele celor doua telefoane, este cat se poate de clar faptul ca iPhone X are culori denaturate, dar asta conteaza mai putin, nu ? Important este aici faptul ca acea camera secundara capteaza mai multa lumina cand face poze si asta ajuta la pozele portret.

In rest, iPhone X are oricum o camera mai buna decat cea din iPhone 7 Plus si iPhone 8 Plus, insa diferentele fata de cel de-al doilea nu sunt uriase. Compania Apple a avut totusi grija sa faca noua camera mai buna decat cea din iPhone 7 Plus, insa daca ecranul OLED afiseaza culorile aiurea, oare mai conteaza cat de bine arata pozele pe calculator ?

“I placed an object (in this case, an old Rolleiflex camera) on a white backdrop, and flanked it on both sides with two LED studio lights. I set up the iPhone 7 Plus and iPhone X on tripods (using the Glif, natch) and positioned them to keep the framing as similar as possible. Then, starting from a completely dark room, I slowly raised the light levels and observed when the lens switched on each camera. The results are in the video below.”

9 COMENTARII