Flanco. Discount Days. Reduceri ca de Black Friday

Flanco isi continua campania de Black Friday, dar sub o alta denumire, Discount Days, aceasta aducand reduceri de pana la 60% pentru cateva mii de produse.

Discount Days este in plina desfasurare in momentul de fata la magazinul online al celor de la Flanco, iar in aceasta pagina gasiti toate reducerile bune pe care el le are. Vorbim despre promotii la fel de bune precum cele pe care le-am vazut cu ocazia Black Friday, magazinul online pastrand unele stocuri si pentru aceasta vinere, cand evenimentul se desfasoara pe intregul glob.

Flanco sustine ca reducerile pentru produsele care fac parte din campania Discount Days ajung pana la 60% in momentul de fata, zeci de mii de promotii fiind oferite. Vorbim despre aproape orice va puteti imagina, pentru ca magazinul online are o gama extrem de variata de produse in stoc, ele avand reduceri pe care doar de Black Friday le puteti gasi.

In primul rand, gasim electrocasnice incorporabile cu reduceri de pana la 40%, sau 2000 de LEI, in functie de produsul pe care vreti sa-l cumparati din aceasta pagina. O gama variata de producatori, de la Whirlpool si pana la Electrolux au produse disponibile in aceasta categorie, iar stocurile sunt, ca de obicei, limitate in functie de cererea existenta.

Flanco. Discount Days. Reduceri ca de Black Friday

Electrocasnicele mari sunt deasemenea disponibile cu preturi bune la Flanco pentru Discount Days, in aceasta situatie promotiile reducand preturile pana la 50%. Aici vorbim despre masini de spalat rufe, aparate frigorifice, masini de spalat vase, aragazuri, cuptoare cu microunde, sau hote, toate foarte ieftine.

Flanco are deasemenea si o selectie foarte buna de televizoare cu reduceri de pana la 3000 de LEI, preturile incepand de la doar 400 de LEI. Aparatele foto, din aceasta pagina, proiectoarele si accesoriile auto sunt deasemenea disponibile cu preturi mai mici, la fel ca si electrocasnicele pentru bucatarie din magazin.

Telefoanele mobile, laptop-urile, smartwatch-urile, calculatoarele, consolele si accesoriile pentru gaming pot fi cumparate deasemenea cu reduceri de pana la 50%. Pentru ca Flanco este un magazin cu o oferta foarte extinsa, avem disponibile inclusiv produse pentru ingrijirea locuintei, tesaturi, ingrijire personala, sau casa si gradina, totul la pret minim.

Flanco. Discount Days. reduceri black friday