iPhone 7 Plus si Functia Portratit Lighting

iPhone 7 Plus nu are noua functie Portrait Lighting pe care compania Apple o ofera in iPhone 8 Plus si iPhone X, desi pozele pot fi editate.

Ieri un cunoscut dezvoltator de aplicatii pentru iOS a demonstrat ca iPhone 7 Plus are o interfata care permite editarea pozelor facute folosind functia Portrait Lighting. Aceasta este disponibila doar pe iPhone 8 Plus si iPhone X, foarte multa lume intrebandu-se de ce nu a ajuns ea si in iPhone 7 Plus anul acesta.

Ei bine, de ce nu a ajuns nu stim cu o explicatie oficiala, dar Apple a lasat totusi interfata care permite editarea pozelor ce au fost facute folosind functia Portrait Lighting. Dezvoltatorul de mai jos a transferat pe iPhone 7 Plus o poza facuta cu Portrait Lighting cu iPhone X, modificand unele date meta ale ei, iar pe iPhone 7 plus a avut interfata pentru editarea efectelor.

Vazand asta, foarte multa lume a inceput sa se intrebe de ce nu a oferit compania Apple functia si pe iPhone 7 Plus, dar un raspuns de la companie nu a venit. In ciuda acestui lucru, o teorie aparuta astazi spune ca iPhone 7 Plus nu are suficienta putere de procesare decat pentru a edita efectele din Portrait Lighting pe poze deja facute, nefiind capabil sa ofere o experienta buna de a le face.

Noul chip A11 Bionic este de aproape 2 ori mai performant decat cel din iPhone 7 Plus, iar asa s-ar explica decizia Apple de a nu oferi aceasta functie pentru toata lumea. Desigur ca oamenii care au vechile modele de telefoane se vor plange oricum ca vor functia disponibila, dar asta nu-i va ajuta sa o primeasca, decat poate prin jailbreak.

Articolul precedentProducatorii Android se Grabesc sa Copieze iPhone X
Articolul următor21 noiembrie 2017 – Wallpaper pentru iPhone, iPod si iPad
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.