iOS 11. Cum deblochezi un iPhone blocat in iCloud

iPhone Blocat in iCloud ? iOS 11 are un bug care permite deblocarea oricarui iPhone blocat in iCloud folosind doar aceasta metoda faorte simpla.

iOS 11 are un bug care permite deblocarea unui iPhone blocat in iCloud, iar in clipul video de mai jos aveti descrisa intreaga metoda prin care se poate face acest lucru pe telefoanele companiei Apple. Vorbim despre o problema imensa de securitate care permite deblocarea unui iPhone blocat in iCloud pe iOS 11.1, probabil si pe iOS 11.1.1, dar nu se stie daca functioneaza si in iOS 11.2, asa ca e posibil ca acolo sa nu puteti face sta.

iOS 11 are exploatat un bug al sistemului de activare prin iCloud a iPhone folosind un cod de siguranta, intreaga procedura fiind dubios de simpla de realizat. Practic, simpla introducere a unui cod de siguranta de multiple ori, ignorand mesajele de avertisment ale companiei Apple, chiar daca este cel gresit, permite deblocarea unui iPhone blocat in iCloud, inclusiv cu semnal GSM, daca aveti o cartela in el.

iOS 11. Cum deblochezi un iPhone blocat in iCloud

iOS 11 elimina complet si blocarea initiala facuta de catre voi, sau detinatorul telefonului, folosind iCloud si Find My iPhone, telefonul iPhone devenind practic liber pentru folosire oricand. Problema este una foarte grava, iar compania Apple nu a vorbit in vreun fel despre ea, desi ar trebui sa o faca si sa linisteasca lumea care se teme ca un iPhone blocat in iCloud ar putea fi furat si deblocat fara probleme.

Acest bug exista in iOS 11.1 si versiunile inferioare ale sistemului de operare, iar din serverele sale Apple nu are cum sa o blocheze, deci singura solutie e o actualizare. Chiar daca iOS 11.1.1, sau iOS 11.1.2 au problema rezolvata, iOS 11.1 inca este semnat de catre Apple, deci poate fi instalat si in baza sa puteti folosi acest bug pentru a debloca un iPhone blocat in iCloud, daca aveti nevoie sa faceti asta.

57 COMENTARII

  1. e veche faza insa, zaone explica si tu la lume ca nu merge treaba decat numai la terminalele cu autentificare in 2 (doi) pasi nu merge la toate. Tested by me. :))))

  2. Cui ii pasa de icloud? Baietii tuciuri cand vad un iphone predispus la o jmangla… zic” Nu ..iphonul are icloud..” Doar tu esti linistit ca nu foloseste cineva telefonul tau intreg…doar ecranul carcasa.. etc.

  3. Exact. Dar e dificilă înlocuirea NAND-ului. În plus, cipul trebuie reprogramat, iar aparatele de reprogramat NAND-uri sunt foarte scumpe

  4. Asta e , grija de telefoane , pe vremuri nu era blocat niciunul , oricum se fura si pt piese , si pentru 100 lei vi-l fura , deci nu conteaza ca e blocat sau nu …

  5. @zaone … e de o luna bug-ul .. si dupa parerea mea e cea mai mare gaura de securitate pt cloud lock de pana acum .. really .. e testata de mine treaba si merge .. in principiu dupa ce treci de chestia aia iphone-ul poate fi asociat cu un nou apple id fara probleme dupa care nu pare sa mai stie de id-ul vechi …nasol moment pt apple

  6. Zaone,cam aiurea faza asta…bine,tu ai aflat de ea abia acum când au rezolvat-o.Sau poate știai de ea?Nu de alta,dar e cam aiurea când vorbim de cel mai sigur sistem de operare pentru mobile din lume.

  7. Iar răspunzi de pe contul de instigator,daca vrei sa îmi dai un răspuns,fa-o de pe cel căruia m-am adresat,te rog.

  8. Nu face onoare la apple chestia asta.
    Dar sa nu uitam ca si pe android au avut c aceleasi probleme….
    Softul nu este invincibil.

  9. Stiam de ea de cand a aparut, nu stiu daca s-a rezolvat.
    Ai ramas blocat pe Srb=zaone ? :)))
    Daca inchid comentariile de tot si Srb o sa comenteze pe alte site-uri o sa spui ca sunt eu ? Ca n-am altceva mai bun de facut decat sa comentez la altii ?

  10. Eu i-am adresat întrebarea lui Zaone și a răspuns Srb,atâta tot.Totusi,să o lăsăm așa,că oricum nu ajungem nicăieri.Totusi,știai da brasa asta gravă și total nepermisă de securitate și ai făcut atunci articol despre asta?Dac ai făcut,te rog să mă ajuți cu un link către articol,chiar vreau să îl citesc.Daca nu…îmi poți spune,te rog,de ce ai evitat o chestie atât de vitala?

  11. Probabil putea sa îmi răspundă și altcineva,dar atunci aș fi știut că e altcineva,nu crezi ? :).Referitor la ce te-am întrebat/rugat,înțeleg că nu ar fi dat bine sa postezi un articol care sa expună o problema atât de crucială a celui mai sigur sistem de operare pentru mobile din lume,dar totuși…putina coloana vertebrala avem și noi?Daca era vorba de Samsung(nu dețin telefon Samsung),i-ai fi căutat peste tot și i-ai fi umilit cat ai fi putut de tare și uneori pentru chestii minore.Apropo,când postezi diverse chestii despre Samsúng,ai timp sa le încerci pe toate?Mulțumesc anticipat pentru răspuns.

  12. Nu se poate realiza eliminarea icloud-ului doar prin schimbarea nand-ului……informatiile icloud sunt stocate pe 3 cipuri pe placa de baza, inclusiv in procesor……plus ca operatiunea e destul de grea si riscanta

  13. nu avem aceasta problema. Daca la cel mai sigur OS din lume exista probleme, pai la restul..le iei asa cum sunt…prroaste
    Este si normal sa ai pretentii de la iOS ca este cel mai sigur, si dovada ca aceasta problema nu exista in prezent
    Niciun soft nu este invincibil.nici macar cel mai bun din lume si din sistemul nostru solar

  14. Nu stiu daca ai urmarit discutia dar pare ca nu. Sa iti fac un rezumat … era vorba ca daca ai cont de icloud sau nu din punct de vederea a unui jmanglitor este cum spun nemtii —egal— deci oricum telefonul pleaca de la tine si dupa ce a plecat nu se mai intoarce. In spiritul discutiei de mai sus nu stiu ce relevanta are rezistenta la apa sau garantia ?

  15. Prea multă paranoia pe tema asta. De parca dacă îmi fura telefonul dar nu-l poate debloca, o sa dorm mai liniștit. Paguba oricum este făcută și m-a lăsat fără dispozitiv.

  16. Eu nu înțeleg aceasta mentalitate a unora de pe aici: deci dai 1200€ pe iPhone X. Am luat acest exemplu pentru ca este ultimul model și cel mai scump. Vine hoțul și-ți fura telefonul. Practic ai pierdut acei 1200€, indiferent dacă hoțul poate intra sau nu cu contul lui iCloud de hoț, in fostul tău dispozitiv. Dacă nu poate intra, atunci îl vinde cu câteva sute pentru piese. Dacă poate intra, atunci îl vinde cu și mai multe sute. Idea este ca pentru tine paguba rămâne aceeași in ambele cazuri. Concluzia: nu mai lăsați telefoanele in buzunarul din spate de la pantaloni sau pe masa când mergeți la restaurant, cafenea, plaja…doar sa vadă lumea ca mergeți “like a boss” cu iPhone. Telefonul se ține in buzunarul din față și se scoate doar in momentul in care se și utilizează. Smartphone-ul a fost inventat pentru a ne ușura viața, nu pentru a ne etala avuția.

  17. Ai dreptate. Dar masina unde o ascund cand merg undeva? este la vedere, este mare,casa la fel :)))
    Eu zic ca pt cei panicosi cu banii,pot lejer sa isi faca asigurare si aia e.

  18. Aici este vorba despre iPhone și iCloud. Ce legătura are casa și mașina? In aceste cazuri, cum ai spus si tu, exista asigurări. Inclusiv pentru telefon exista. Sunt anumite situatii neplăcute care pot fi evitate dacă avem grija. Aici este vorba strict despre iPhone, ca despre asta este vorba in articol. Dacă utilizatorului căruia i-a fost sustras iPhone se teme ca hoțul poate avea acces la datele sale, nu ar trebui sa-și facă griji deoarece toate datele din dispozitiv se pot șterge imediat de la distanță.

  19. Sa imo bag p.l in ios 11 si in capu lor ala inteligenti, ca de cand am trecut de la ios 10 mi se descarca telefonu in 2 ore si are buguri ai sacadeaza si laguri waishamar

  20. pai din ce stiu, strict despre iphone, ca deh nu mai stim de glume :), parca iphone de ceva ani buni, a avut cea mai mica rata de furt,anuntasera organele de politie etc
    Prea mult stres pt unii pt un kkt de “smart”phone :)) iti dai seama cei ce se streaza cel mai mult sunt aia care fac/au facut cel mai mult efort pt a-l cumpara
    YAGA YAGA
    MERRY CHRISTMAS

  21. Eu prin alte statistici am văzut ca iPhone este cel mai furat telefon. Pana și de hoți este dorit ?. Sunt mai putine șanse să-ți fure telefonul dacă ai un Motorola luat cu 0€ la abonament.

  22. hahahaha, eu ma referam ca de la 5s, politia a anuntat ca rata de furturi ale iphone a scauzut la cel mai mic nivel. Adica nu ma refeream fata de restul, ci fata de iphone vs iphone 🙂
    MOTOROLAAAAA mai exista?

  23. La restul? Eu nu am auzit niciodată de o asemenea breșă de securitate la Android, pentru că la Android nu există asemenea portițe.

  24. Ba tocmai, că la Android este mai interesant, câtă vreme Android UMILEȘTE iOS la cota de piață la nivel global.
    iOS este nerelevant, pentru că pe iOS, securitatea a devenit vai de steaua ei: the fappening, Face ID de toată jena.

  25. Android nu este in atentia hackerilor pt ca este o mizerie. De cate ori am vazut atentie pt facial recon oneplus5t? Never,nicio masca nimic,de ce? Pt ca nimeni nu da 2 bani pt ca stii ca este ceva de kkt

  26. :)) Cum sa nu existe Motorola? Sunt pe val! La iPhone 5s iOS era mult mai stabil și mult sigur. Este adevărat ca nu avea nici așa de multe funcții ca iOS 11, era mai limitat.

  27. Chiar nu a observat nimeni ca baga 000080 ca sa creada lumea ca faza chiar merge, iar cand vrea sa dea “lovitura fatala” baga parola corecta pe care a prestabilit-o adica 000000? Ce naivi sunt oamenii, pun botul la toate prostiile…

  28. eu nu mai am aceea adresa de email…este veche … am umblat in el pana l am blockat …la mine nu apare decat ajutor blocare activare ..nu imi apare sa pun acel cod de 6 de 0…
    dc oare?