Motorola Ironizeaza Samsung pentru Ironizarea iPhone

Motorola ataca Samsung intr-o noua reclama si ironizeaza compania coreeana dupa ce aceasta din urma a ironizat telefoanele iPhone ale companiei Apple.

Motorola a lansat o noua reclama in acest weekend si a luat in vizor compania Samsung pentru o alta reclama lansata acum cateva saptamani in care era ironizat iPhone. Mai exact, Samsung ironiza iPhone X pentru popularitatea pe care o are in randul clientilor, iar asta din invidie pentru ca telefoanele sale nu sunt asteptate de oameni cu atat de mult interes.

Samsung nu si-a prea atins obiectivul, pentru ca telefoanele sale n-au ajuns in atentia mai multor oameni, ci am vazut din nou ca in Coreea de Sud exista doar limitari in exprimare. Cei de la Motorola au sesizat asta, iar acum au lansat o reclama in care ironizeaza Samsung si telefoanele sale, asa cum merita coreenii, ei fiind ironizati si de Huawei zilele trecute.

Samsung este atacata din toate partile de catre competitorii sai, toti luptandu-se pentru o piata uriasa in care coreenii sunt lideri, fara sanse de a fi “detronati”. Apple este un spectator in acest show facut de catre producatorii de telefoane Android, iar nimic nu va schimba asta prea curand, desi exista interes enorm din toate punctele de vedere.

https://www.youtube.com/watch?v=Dw7verGkl5c

12 COMENTARII

  1. Motorola ironizeaza Samsung pt ironizarea Iphone – si ironizarea unde e ?
    zaone – ai imaginatie bogata , sa nu spun ca halucinezi in obsesia ta impotriva Samsung .
    Poate , un control medical ar ajuta .

  2. Mie chiar îmi plac reclamele astea.Poate sunt eu mai ciudat,dar as vrea sa vad mai des reclame in care se “ataca” unii pe alții.Oricum,umbla vorba că prin capitala umbla unul cu freza de iPhone x și care e tot timpul cu prețiosul lingou în mână.