Motorola Ironizeaza iPhone in noi Reclame

Motorola ironizeaza iPhone si posesorii de produse Apple in doua noi reclame in care prezinta caracteristici interesante ale telefoanelor sale.

7

Motorola ironizeaza iPhone 8 Plus in noi reclame pentru Moto Mods, accesoriile care pot fi atasate telefoanelor sale pentru a le imbunatati functionalitatea pentru utilizatori. In cele doua clipuri video de mai jos puteti vedea cum pot fi folosite Moto mods pentru a transforma telefoanele motorola intr-un difuzor inteligent, dar si un proiector, sau camera cu inregistrare la 360 de grade.

Motorola a lansat moto mods acum ceva vreme pentru a aduce ceva diferit pe piata smartphone, iar ideile sale au fost apreciate de catre foarte multa lume, dar in vanzari nu s-a resimtit nimic. In ciuda acestui lucru, acum Motorola crede ca iPhone 8 Plus este telefonul care merita ironizat, asa ca aduce in prim-plan moto mods, desi lumea nu-i prea cumpara telefoanele.

Reclama ironica a celor de la Motorola impotriva iPhone 8 Plus vine la doar cateva zile dupa ce Samsung ironiza iPhone X intr-o reclama similara, care a avu totusi un impact mai mare.

https://youtu.be/puNeDtyAqUY

https://www.youtube.com/watch?v=FQB_0JrwxXw