Prima Pagina Motorola Motorola Ironizeaza iPhone in noi Reclame

Motorola Ironizeaza iPhone in noi Reclame

Motorola ironizeaza iPhone si posesorii de produse Apple in doua noi reclame in care prezinta caracteristici interesante ale telefoanelor sale.

7

Motorola ironizeaza iPhone 8 Plus in noi reclame pentru Moto Mods, accesoriile care pot fi atasate telefoanelor sale pentru a le imbunatati functionalitatea pentru utilizatori. In cele doua clipuri video de mai jos puteti vedea cum pot fi folosite Moto mods pentru a transforma telefoanele motorola intr-un difuzor inteligent, dar si un proiector, sau camera cu inregistrare la 360 de grade.

Motorola a lansat moto mods acum ceva vreme pentru a aduce ceva diferit pe piata smartphone, iar ideile sale au fost apreciate de catre foarte multa lume, dar in vanzari nu s-a resimtit nimic. In ciuda acestui lucru, acum Motorola crede ca iPhone 8 Plus este telefonul care merita ironizat, asa ca aduce in prim-plan moto mods, desi lumea nu-i prea cumpara telefoanele.

Reclama ironica a celor de la Motorola impotriva iPhone 8 Plus vine la doar cateva zile dupa ce Samsung ironiza iPhone X intr-o reclama similara, care a avu totusi un impact mai mare.