Prima Pagina Motorola Motorola Ironizeaza iPhone in noi Reclame

Motorola Ironizeaza iPhone in noi Reclame

Motorola ironizeaza iPhone si posesorii de produse Apple in doua noi reclame in care prezinta caracteristici interesante ale telefoanelor sale.

Motorola ironizeaza iPhone 8 Plus in noi reclame pentru Moto Mods, accesoriile care pot fi atasate telefoanelor sale pentru a le imbunatati functionalitatea pentru utilizatori. In cele doua clipuri video de mai jos puteti vedea cum pot fi folosite Moto mods pentru a transforma telefoanele motorola intr-un difuzor inteligent, dar si un proiector, sau camera cu inregistrare la 360 de grade.

Motorola a lansat moto mods acum ceva vreme pentru a aduce ceva diferit pe piata smartphone, iar ideile sale au fost apreciate de catre foarte multa lume, dar in vanzari nu s-a resimtit nimic. In ciuda acestui lucru, acum Motorola crede ca iPhone 8 Plus este telefonul care merita ironizat, asa ca aduce in prim-plan moto mods, desi lumea nu-i prea cumpara telefoanele.

Reclama ironica a celor de la Motorola impotriva iPhone 8 Plus vine la doar cateva zile dupa ce Samsung ironiza iPhone X intr-o reclama similara, care a avu totusi un impact mai mare.

 • Sorin

  Si-o si gasit cine sa ironizeze…..

 • B06DAN

  Pai cu cine sa faca comparatie, daca nu cu cel mai bun. Oricum au facut reclama gratuita iphonului. Imagineaza-ti daca in loc de iphone era o chiftea de allview, mai avea acelasi farmec, mai aveai subiect de stire? Asa se procedeaza peste tot, inclusiv la box, dupa meci trebuie sa-l provoci si ironizezi pe campion prntru a avea atentie.

 • Srb Srb

  Sa isi vada de concurenta platformei in care este…ca sunt spulberati de samsung si huawei si sa lase bijuteriile in pace

 • Slăbuț…

 • Cristi

  Hwo the fack is Motorola ? 🙂

 • serban07

  Niște dinozauri care nu-și acceptă extincția

 • Ionel Craciunel

  Fan apple? Bine bo$$!