WhatsApp. Functii NOI Lansate pentru iPhone si Android

WhatsApp are doua noi functii pentru iPhone si iPad incepand de astazi, o actualizare fiind lansata pentru a le aduce pentru utilizatorii globali.

WhatsApp este cea mai mare retea de mesagerie de pe planeta, iar functii noi au fost lansate noaptea trecuta multumita unei actualizari care este disponibila pentru toti utilizatorii iPhone si Android. Versiunea noua a aplicatiei WhatsApp este acum disponibila in AppStore si Google Play si vine cu schimbari foarte interesante pentru toti utilizatorii dornici care o folosesc.

WhatsApp permite acum inregistrarea rapida de mesaje vocale lungi folosind un nou buton special implementat in interfata si despre el v-am vorbit acum mai bine de o saptamana. Acesta permite efectuarea unui swipe in interfata WhatsApp pentru a bloca functia de inregistrare pentru rostirea unui mesaj mai lung, deci nu va trebui sa stati tot timpul cu degetul apasat pe buton.

WhatsApp are deasemenea implementata o alta schimbare ce are legatura cu YouTube, astfel ca acum putem vedea clipurile video intr-o fereastra chiar in interiorul aplicatiei. Chiar daca parasim fereastra de chat din care am deschis acel clip video in aplicatia WhatsApp, el va rula in continuare peste orice fel de alt continut, deci il vom vedea peste tot.

  • Want to easily record long Voice Messages? When recording a Voice Message, just swipe up to lock recording so you can continue to record without keeping your finger down.
  • When you receive a link to a YouTube video, you can now play it right within WhatsApp. With picture-in-picture, you can also keep watching the video while you navigate to another chat

Aplicatia WhatsApp Messenger este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA din App Store.

WhatsApp iphone android functii noi