Cum incarci AirPods Wireless si un Pad Triplu de Incarcare Wireless

Daca ai o pereche de casti AirPods si ti-ai dorit vreodata sa le poti incarca wireless, desi nu-mi imaginez de ce ai dori asta acum, ei bine in clipul video de mai jos exista o solutie pentru asta. In clipul video de mai jos puteti vedea o alternativa pentru a incarca fara fir o pereche de casti AirPods care sunt plasate in carcasa unde se afla si bateria care le incarca in mod normal.

Vorbim despre o solutie care costa doar 3 dolari si va poate incarca wireless castile AirPods intr-o perioada de timp mai lunga decat in mod normal, dar macar veti fi “cool”. Aceasta este o solutie temporara pana cand Apple va lansa AirPower, pad-ul sau de incarcare wireless care va putea incarca pana la 3 produse simultan.

Ramanand la AirPower, in clipul video de mai jos aveti prezentat si un pad triplu de incarcare pe care il puteti folosi pentru a incarca trei dispozitive Apple simultan, daca doriti asta. Din pacate intre ele nu este inclus si Apple Watch, care accepta doar pad-uri speciale, dar daca aveti mai multe telefoane iPhone noi, sau casti AirPods, il puteti folosi fara probleme.

Intreaga “inventie” de mai jos costa doar 5 dolari, de vreo 60 de ori mai putin decat va cere Apple pentru AirPower, dar din pacate nu exista sincronizare cu iOS si control pentru incarcare.

2 COMENTARII