Apple vrea sa Lanseze o noua Tableta iPad ieftina in 2018

Apple vrea sa lanseze o noua tableta iPad ieftina in anul 2018, aceasta urmand a avea un ecran cu diagonala de 9.7 inch, dar si un pret foarte bun.

Apple are un plan interesant pentru 2018, mai exact sa lanseze o noua tableta iPad cu ecran de 9.7 inch, dar care este mai ieftina decat actualele modele noi existente pe piata. Conform unor surse asiatice, Apple ar dori sa puna in vanzare in 2018 un nou model al iPad care are ecran de 9.7 inch, dar si un pret de vanzare de 260 de dolari.

Apple ar intentiona sa lanseze acest nou model al iPad abia in cel de-al doilea trimestru al anului 2017, iar asta dupa ce in primavara anului trecut a lansat o versiune mai ieftina a iPad, care a avut succes. Apple vrea acum sa lanseze o versiune mai ieftina decat acel model, dar cu acelasi ecran mare, totul intr-o tentativa de a isi creste vanzarile.

Apple vrea sa lanseze o noua tableta iPad ieftina in 2018

Apple vinde acum cel mai ieftin model de tableta iPad cu ecran de 9.7 inch la pretul de 329 de dolari, fara TVA, in SUA, deci vorbim despre o scadere de 70 de dolari fara de pretul actual. Ce fel de specificatii ar urma sa aiba aceasta tableta nu stie nimeni deocamdata, mai ales ca preturile mici vin, de obicei, si cu compromisuri.

“Apple is considering a new inexpensive 9.7-inch iPad priced at around US$259 for 2018, according to sources from related upstream suppliers. The sources pointed out that Apple’s new iPad may arrive in the second quarter of 2018 and in addition to regular consumers Apple is also looking to expand the inexpensive iPad into the industrial and service sectors.”

Apple ar putea lansa o noua tableta iPad cu ecran de 9.7 inch in 2017, dar ea ar putea avea componente vechi de cel putin un an, in niciun caz unele noi, demne de un asemenea produs. Separat de aceasta versiune ieftina a iPad cu ecran de 9.7 inch, compania Apple ar putea lansa noi modele ale iPad Pro, in toate versiunile, dar acestea vor fi mai scumpe.

Apple iPad ieftina 2018

10 COMENTARII

  1. “iPad sales saw a significant increase on the strength of new iPad Pro models released late in the quarter and a low-cost iPad earlier in the year, rising to 11.42 million from 9.95 million”
    Deci iPad exista si va mai exista….ca restul sunt pe moarte atunci ai dreptate…nu au cum sa concureze cu Apple

  2. iPhone 7 sau SE au devenit ieftine pentru niște telefoane care au peformanțe similare cu telefoanele de top din acest an.