Samsung Galaxy S8. Actualizarea care a Stricat Telefoanele

Samsung Galaxy S8 are de cateva zile o noua actualizare de securitate, dar nu este recomandabil ca ea sa fie instalata deoarece aduce o problema grava.

Samsung Galaxy S8 a avut recent parte de o actualizare lansata de catre compania Samsung pentru clientii din lumea intreaga, asta in tandem cu reducerile mari pentru el disponibile aici. Conform datelor disponibile in actualizare, compania Samsung sustine ca Samsung Galaxy S8 beneficiaza de o rezolvare a problemelor de securitate existente, dar realitatea e alta, telefonul fiind disponibil la reducere aici.

Samsung Galaxy S8 refuza sa se mai incarce asa cum trebuie dupa instalarea acestei actualizari, ea stricand complet sistemul de incarcare al telefoanelor companiei coreene. Pentru inceput, incarcarea rapida a Samsung Galaxy S8 este complet dezactivata, utilizatorii confirmand faptul ca telefoanele lor nu mai beneficiaza de acest sistem dupa instalarea update-ului.

Samsung Galaxy S8 nu are totusi doar incarcarea rapida dezactivata, ci vorbim si despre o ingreunare a celei standard, aceasta durand acum cu cateva ore in plus. Conform utilizatorilor afectati de aceasta problema noua a Samsung Galaxy S8, incarcarea telefoanelor poate dura si pana la 5 sau 6 ore dupa instalarea acestei actualizari, mai mult decat dublu fara de perioada normala.

Samsung Galaxy S8. actualizarea care a stricat telefoanele

Samsung Galaxy S8 nu are aceasta problema pentru toti posesorii de telefoane, insa un numar tot mai mare de clienti incep sa se planga din cauza ei pe forumurile de discutii ale coreenilor. Practic, ceea ce trebuia sa fie o simpla actualizare de securitate se transforma intr-o problema majora care impiedica incarcarea telefoanelor Samsung Galaxy S8 in utilizarea zilnica.

“I just updated my phone 4 days ago and it stopped fast charging and taking 5+ hours to charge. Tried using a different charger with an adapter and still not working. I am having this same issue. After the most recent update, It will not charge via cord, luckily I had the wireless charger. But, It charges so slowly and then drains super fast. I sure hope they fix this sooon!!”

Samsung Galaxy S8 are practic probleme pe care le-am intalnit si la telefoanele companiei Apple dupa anumite actualizari lansate pentru sistemul de operare iOS. Desigur ca nu vorbim despre blocarea incarcarii, pentru ca asta nu s-a intamplat vreodata la iPhone cum se intampla la Samsung Galaxy S8, insa diverse actualizari ale iOS au stricat unele functii oferite de catre Apple.

Samsung Galaxy S8 ne arata totusi astazi ca nu este un dispozitiv al unui producator perfect si ca nu doar Apple are probleme cu actualizarile pe care le lanseaza pentru clienti. Deocamdata cei de la Samsung nu au recunoscut aceasta problema a Samsung Galaxy S8, cam asa cum face si Apple de obicei, dar asta nu inseamna ca nu o va rezolva prea curand.

Samsung Galaxy S8 stricat actualizare

20 COMENTARII

  1. Un alt exemplu de actualizare nereușită a produselor samsung a fost asta vara când la o serie de Tv după upgrade nu au mai pornit…

  2. Eu am facut la tv acum o luna update pt ca iesea din aplicatii datorata ultimului update , l am testat acum merge struna si am blocat updateurile . Ideea este sa gasesti un update bun si sa ramai la el pana testeaza altii urmatoarele updaturi.

  3. Nu, e o actualizare publica. Avand in vedere ca astea trebuie sa treaca prin diverse “maini” inainte sa ajunga la telefoane, procesul fiind mai complex decat la Apple, e posibil ca in Romania sa nu fie oferita actualizarea.

  4. Srb nu are probleme. El are varianta aia de ios 11 care nu are probleme.
    Deci s8 are probleme, dar numai alea care nu sunt disponibile la reducere pe care le puteti gasi in aceasta pagina aici cu 1900 lei mai putin fata de pretul lansarii!

  5. Ai punctat incredibil mizeria de aici! Stiu ca mi va fi sters comentariul…dar macar sa aiba o secunda ecou pe….iDevice!
    zaO…. am fost utilizator de iPhone! Inrait, chiar! La modul ca mi editam singur temele din winterboard si chiar unele imagini de background sau butoane ale aplicatiilor care mi erau de folos, gen iCallaer ( t9 caller )., dar…. iPhone nu mai este ce a fost….
    De fapt…. el este ce a fost….si asa a ramas…. nimic nou! FaceScan? Wtf? Features! Asta vrem! Customizare fara sa fii sclavul Apple! Spor la sters! 😉

  6. Are cineva vreo idee cum as putea face un upgrade la un Samsung note 5 din emiratele Arabe? Are doar 6.0.1 și as dorii sa îl trec la nougat 7.0. Vă multumesc