Samsung Galaxy S8. Actualizarea care a Stricat Telefoanele

Samsung Galaxy S8 are de cateva zile o noua actualizare de securitate, dar nu este recomandabil ca ea sa fie instalata deoarece aduce o problema grava.

20

Samsung Galaxy S8 a avut recent parte de o actualizare lansata de catre compania Samsung pentru clientii din lumea intreaga, asta in tandem cu reducerile mari pentru el disponibile aici. Conform datelor disponibile in actualizare, compania Samsung sustine ca Samsung Galaxy S8 beneficiaza de o rezolvare a problemelor de securitate existente, dar realitatea e alta, telefonul fiind disponibil la reducere aici.

Samsung Galaxy S8 refuza sa se mai incarce asa cum trebuie dupa instalarea acestei actualizari, ea stricand complet sistemul de incarcare al telefoanelor companiei coreene. Pentru inceput, incarcarea rapida a Samsung Galaxy S8 este complet dezactivata, utilizatorii confirmand faptul ca telefoanele lor nu mai beneficiaza de acest sistem dupa instalarea update-ului.

Samsung Galaxy S8 nu are totusi doar incarcarea rapida dezactivata, ci vorbim si despre o ingreunare a celei standard, aceasta durand acum cu cateva ore in plus. Conform utilizatorilor afectati de aceasta problema noua a Samsung Galaxy S8, incarcarea telefoanelor poate dura si pana la 5 sau 6 ore dupa instalarea acestei actualizari, mai mult decat dublu fara de perioada normala.

Samsung Galaxy S8. actualizarea care a stricat telefoanele

Samsung Galaxy S8 nu are aceasta problema pentru toti posesorii de telefoane, insa un numar tot mai mare de clienti incep sa se planga din cauza ei pe forumurile de discutii ale coreenilor. Practic, ceea ce trebuia sa fie o simpla actualizare de securitate se transforma intr-o problema majora care impiedica incarcarea telefoanelor Samsung Galaxy S8 in utilizarea zilnica.

“I just updated my phone 4 days ago and it stopped fast charging and taking 5+ hours to charge. Tried using a different charger with an adapter and still not working. I am having this same issue. After the most recent update, It will not charge via cord, luckily I had the wireless charger. But, It charges so slowly and then drains super fast. I sure hope they fix this sooon!!”

Samsung Galaxy S8 are practic probleme pe care le-am intalnit si la telefoanele companiei Apple dupa anumite actualizari lansate pentru sistemul de operare iOS. Desigur ca nu vorbim despre blocarea incarcarii, pentru ca asta nu s-a intamplat vreodata la iPhone cum se intampla la Samsung Galaxy S8, insa diverse actualizari ale iOS au stricat unele functii oferite de catre Apple.

Samsung Galaxy S8 ne arata totusi astazi ca nu este un dispozitiv al unui producator perfect si ca nu doar Apple are probleme cu actualizarile pe care le lanseaza pentru clienti. Deocamdata cei de la Samsung nu au recunoscut aceasta problema a Samsung Galaxy S8, cam asa cum face si Apple de obicei, dar asta nu inseamna ca nu o va rezolva prea curand.

Samsung Galaxy S8 stricat actualizare