iOS 11.2 Genereaza Probleme cu Face ID pe iPhone X

iOS 11.2 genereaza probleme cu Face ID pe unele telefoane iPhone X ale utilizatorilor, compania Apple parand sa nu fi gandit prea bine aceasta actualizare.

11

iOS 11.2 a fost lansat in graba in cursul zilei de ieri pentru a rezolva o problema a iOS 11.1.2 care repornea aleator iPhone si iPad care primeau notificari locale de la aplicatiile instalate de catre utilizatori. Apple a rezolvat rapid problema celor care erau afectati prin lansarea grabita si neobisnuita a iOS 11.2 intr-o zi de weekend, insa graba a stricat treaba si utilziatorii iPhone X au resimtit priimii asta.

iOS 11.2 afecteaza, din pacate, functionalitatea Face ID pe iPhone X, utilizatorii care au incercat sa foloseasca sistemul de recunoastere faciala incepand sa se planga de asta pe diverse retele de socializare. Dupa instalarea iOS 11.2, Face ID inceta sa mai functioneze pe iPhone X, utilizatorii primind un mesaj de eroare in momentul in care incercau sa isi scaneze fetele pentru deblocare.

iOS 11.2 genereaza probleme cu Face ID pe iPhone X

iOS 11.2 nu genereaza aceasta problema pentru chiar toti utilizatorii iPhone X ai companiei Apple, ci doar pentru unii dintre ei, dar desigur ca toti cei afectat au fost foarte suparati. Partea buna a acestei probleme cu Face ID pe iPhone X sta in faptul ca o simpla repornire a telefoanelor noastre rezolva problema, sistemul incepand imediat sa functioneze in iOS 11.2 dupa ce telefoanele sunt repornite.

iOS 11.2 impune in rare cazuri inchiderea completa a iPhone X pentru a facilita folosirea Face ID, insa in majoritatea cazurilor simpla repornire este suficienta pentru a rezolva problema. Pentru a inchide iPhone X trebuie sa apasati simultan butoanele Power si volume down, apoi sa trageti sliderul pentru inchidere si sa astetati ca iPhone X sa reporneasca si iOS 11.2 sa permita folosirea Face ID.

iPhone X iOS 11. face id