iOS 11.2 vs iOS 11.1.2 – Autonomia Bateriei Comparata pe iPhone

iOS 11.2 are astazi autonomia bateriei comparata cu cea a iOS 11.1.2 pentru a ni se arata ce vom primi pe iPhone si iPad dupa instalare.

iOS 11.2 are autonomia bateriei comparata cu iOS 11.1.2 pe iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 7 Plus, iPhone 6 Plus si iPhone SE pentru a ni se arata care dintre ele ofera cea mai lunga perioada de utilizare. Folosesc iOS 11.2 inca de la prima versiune beta si pot spune ca atat in iPhone 7 Plus, cat si in iPhone X am avut parte de cea mai buna autonomie a bateriei oferita pana in prezent de catre compania Apple pe vreun telefon.

iOS 11.2, dupa cum veti vedea in clipul video de mai jos, ofera o autonomie a bateriei superioara fara de iOS 11.1.2 pe aproape toate modelele de telefoane iPhone, exceptie facand iPhone X. Conform celui care a realizat clipul video, in cazul iPhone X autonomia bateriei scade cu pana la o ora de utilizare in raport cu iOS 11.1.2, in timp ce in cazul restului telefoanelor vorbim despre o crestere in autonomie deaproximativ 30 de minute.

iOS 11.2 vs iOS 11.1.2 – Autonomia Bateriei Comparata pe iPhone

iOS 11.2 mi-a mentinut autonomia bateriei la un nivel ridicat indiferent ce versiune beta am instalat pe iPhone X, asa ca rezultatul clipului video de mai jos nu mi se aplica. In ciuda acestui lucru, e foarte posibil ca in cazul vostru sa se aplice si iPhone X sa aiba o autonomie mai mica in iOS 11.2 decat in iOS 11.1.2, dar e deasemenea posibil ca si alte modele ale iPhone sa treaca prin asta.

iOS 11.2 ar trebui sa imbunatateasca autonomia bateriei pe mai toate modelele iPhone, dar inclusiv pe tabletele iPad, iar cresterea poate fi destul de mare in anumite cazuri. Vorbim aici despre o crestere de 30 – 60 de minute pentru utilizarea zilnica a telefoanelor care ruleaza iOS 11.2, insa totul depinde de modul in care va folositi telefoanele si tabletele in viata de zi cu zi.

iOS 11.2 va avea autonomie diferita pentru toata lumea tocmai din cauza modului diferit de utilizare a iDevice-urilor, asa ca indiferent cat obtineti, trebuie sa aveti in vedere acest aspect.