iOS 11.2 nu Rezolva Complet Marea Problema a iOS 11.1.2

iOS 11.2 nu rezolva adevarata problema din cauza careia iOS 11.1.2 genera reporniri aleatorii ale iPhone si ipad, ci doar aplica o rezolvare de moment.

iOS 11.2 a fost lansat sambata de catre compania Apple, miscarea fiind una foarte surprinzatoare, iar asta pentru ca de obicei lansarile unor versiuni importante au loc numai in timpul saptamanii. Totusi, Apple s-a grabit pentru ca o problema a iOS 11.1.2 repornea iPhone si iPad aleator in lumea intreaga, iar un update al iOS era singura cale de a rezolva problema la nivel global.

iOS 11.2 rezolva aceasta problema, dar vorbim despre o “rezolvare cosmetica”, adica despre o modificare rapida facuta de catre inginerii Apple pentru ca repornirile sa nu mai aiba loc. Problema adevarata din cauza careia iOS 11.1.2 genera reporniri aleatorii cand aplicatiile afisau anumite notificari nu a fost rezolvata, conform unui dezvoltator.

Acesta sustine ca iOS 11.2 inca mai are acea problema, erorile pentru notificari aparand in continuare in logurile iOS-ului, dar repornirile aleatorii nu mai sunt declansate. Practic, daca Apple nu a rezolvat problema reala din cauza careia reporneau aleator iPhone si iPad, exista posibilitatea ca ea sa fie exploatata in continuare de unele aplicatii.

Desigur ca nimeni nu stie cum, sau in ce fel, dar daca iOS 11.2.1 nu va rezolva problema reala, atunci e foarte posibil ca in cateva saptamani sa trecem printr-un episod similar. Intreaga situatie este foarte penibila pentru cei de la Apple, dar la fel de penibil este si faptul ca iOS 11.2 nu rezolva problema reala, ci doar o peticeste.