iPhone X se Incarca mai Repede decat Samsung Galaxy Note 8

iPhone X se incarca mai repede decat Samsung Galaxy Note 8, iar un nou test ne arata si care sunt diferentele in raport cu alte telefoane Android.

iPhone X se incarca mai repede decat Samsung Galaxy Note 8 conform unui nou studiu realizat recent in care au fost comparati timpii de incarcare pentru cateva smartphone-uri de top. Puteti vedea ca vorbim despre telefoane precum iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 PLus, OnePlus 5T, LG V30, Google Pixel 2 si Samsung Galaxy Note 8, iar telefonul celor de la OnePLus are cea mai rapida data de incarcare dintre toate.

iPhone X este plasat pe pozitia a treia, dupa LG V30, la o distanta considerabila de OnePus 5T, dar asta doar pentru a conserva bateria in vederea utilizarii pentru o perioada mai lunga de timp. Chiar si LG V30 este mai incet decat OnePlus 5T in ceea ce priveste incarcarea rapida, toate cele trei telefoane fiind totusi mult mai rapide decat Google Pixel 2 si Samsung Galaxy Note 8, care sunt cu mult in urma.

iPhone X se incarca mai repede decat Samsung Galaxy Note 8

iPhone X are o baterie care primeste cu 12% mai multa energie decat Google Pixel 2 si 15% mai multa decat Samsung Galaxy Note 8 in 30 de minute de incarcare rapida. In cazul incarcarii timp de 60 de minute diferentele dintre nivelul de energie stocat in baterie scad simtitor intre iPhone X si cele 2 telefoane Android, dar asta e de asteptat, avand in vedere ca Apple limiteaza incarcarea rapida la 30 de minute.

iPhone X, iPhone 8 si iPhone 8 Plus incarca bateriile aproximativ la fel de mult in 30 de minute sau o ora, diferentele dintre ele fiind infime, asa cum este si normal de altfel. Am vazut diferentele acestea si in alte comparatii similare facute intre iPhone X, iPhone 8 si alte telefoane Android, iar acum avem o noua dovada a faptului ca Apple a reusit sa creasca simtitor viteza de incarcare a telefoanelor sale.

iPhone X incarca greu smartphone