Prima Pagina iPhone X iPhone X se Incarca mai Repede decat Samsung Galaxy Note 8

iPhone X se Incarca mai Repede decat Samsung Galaxy Note 8

iPhone X se incarca mai repede decat Samsung Galaxy Note 8, iar un nou test ne arata si care sunt diferentele in raport cu alte telefoane Android.

iPhone X se incarca mai repede decat Samsung Galaxy Note 8 conform unui nou studiu realizat recent in care au fost comparati timpii de incarcare pentru cateva smartphone-uri de top. Puteti vedea ca vorbim despre telefoane precum iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 PLus, OnePlus 5T, LG V30, Google Pixel 2 si Samsung Galaxy Note 8, iar telefonul celor de la OnePLus are cea mai rapida data de incarcare dintre toate.

iPhone X este plasat pe pozitia a treia, dupa LG V30, la o distanta considerabila de OnePus 5T, dar asta doar pentru a conserva bateria in vederea utilizarii pentru o perioada mai lunga de timp. Chiar si LG V30 este mai incet decat OnePlus 5T in ceea ce priveste incarcarea rapida, toate cele trei telefoane fiind totusi mult mai rapide decat Google Pixel 2 si Samsung Galaxy Note 8, care sunt cu mult in urma.

iPhone X se incarca mai repede decat Samsung Galaxy Note 8

iPhone X are o baterie care primeste cu 12% mai multa energie decat Google Pixel 2 si 15% mai multa decat Samsung Galaxy Note 8 in 30 de minute de incarcare rapida. In cazul incarcarii timp de 60 de minute diferentele dintre nivelul de energie stocat in baterie scad simtitor intre iPhone X si cele 2 telefoane Android, dar asta e de asteptat, avand in vedere ca Apple limiteaza incarcarea rapida la 30 de minute.

iPhone X, iPhone 8 si iPhone 8 Plus incarca bateriile aproximativ la fel de mult in 30 de minute sau o ora, diferentele dintre ele fiind infime, asa cum este si normal de altfel. Am vazut diferentele acestea si in alte comparatii similare facute intre iPhone X, iPhone 8 si alte telefoane Android, iar acum avem o noua dovada a faptului ca Apple a reusit sa creasca simtitor viteza de incarcare a telefoanelor sale.

iPhone X incarca greu smartphone

 • Daniel

  Ce capacitate are bateria din iPhone X și ce capacitate are cea din note 8? Asa e când ești ticălos, te uiți doar la procent, dar uiți că 10 % la iPhone X este egal cu 6-7 % la note, fiind Considerabil mai mare bateria lui note 8. E că și cun ai zice că o sticla de 2 l se incarca mai repede ca una de 5 l când o încarci de la un izvor la munte. Chiar așa prosti sunt cititorii acestui site încât chiar sa ia de buna ce spui tu aici? Răspunsul doar ei îl știu.

 • cris

  Corect..

 • cris

  Faci comparația pe 2 telefoane cu aceeași capacitate și eventual același an ( respectiv tehnologie )… nu doar așa ca urăști tu samsung sau orice alta marca ce nu are măr pe capac😂😂😂

 • Sandu

  Am citit articolul acum 2 zile pe Flipboard. Ma intrebam cand si mai ales cum o sa apara si pe acest blog. Evident a aparut MASLUIT!
  In articolul original scrie clar ca au folosit un charger de 28W pt iPhone X, de aici si “performantele”. Cu chargerul din cutie nici nu apare in acest tabel. Dar sunt N alte teste care arata cinstit cat de varza este fast charging pe iphone X.

 • Srb Srb

  Ce conteaza atunci cand ipx se incarca mai repede si te tine si mai mult?!

 • Srb Srb

  Ca e cel de 29w,sau cu cel de 12w e cam acelasi lucru

 • Srb Srb

  Se incarca mai repede ca majoritatea androidelor si tine si bateria mai mult. Deci,capacitatea bateriei nu mai conteaza

 • cris

  SRB , nu e deloc același lucru, ia încarcă cu un adaptor de iPad sa vezi ce diferența e fata de cel de iPhone …

 • Marius

  Se incarca mai repede daca il tii in priza 60 de minute maxim, daca lași telefoanele sa ajunga la 100% asa cum face toata lumea Note 8 castiga.

 • Olimpiu

  Procentele trebuiau convertite in capacitate a bateriei si eventual masurat si timpul de full charge. Asa era mai obiectiva comparatia.

 • Viorel Predatorul

  Ai dreptate, dar dacă erau lăsate la încărcare maximă, nu mai ieșea iPhone X învingător, așa că…

 • George 89

  Dispozitivele Galaxy S și N se încarcă într-o 1 ora și 40 de minute, cea ce mai mult decât convenabil
  iX în cât timp se încarcă total?

 • Viorel Predatorul

  Testul a fost făcut în așa fel încât să iasă iPhone învingător.