Prima Pagina Apple iPhone – Planul Apple de a Creste Autonomia Bateriei iPhone e Confirmat...

iPhone – Planul Apple de a Creste Autonomia Bateriei iPhone e Confirmat Oficial

Planul secret al Apple pentru a creste autonomia bateriei iPhone si iPad a fost confirmat oficial de catre unul dintre partenerii sai de acum.

Saptamana trecuta a fost anuntat un plan secret al companiei Apple pentru a creste autonomia bateriei iPhone si iPad cu pana la cateva ore prin simpla schimbare a unei componente interne. Vorbim despre un chip care controleaza modul in care energia iPhone si iPad este folosita de catre componentele interne ale iDevice-urilor, cei de la Apple dorind sa-si dezvolte propriul chip de acest gen inca de anul trecut.

Dialog Semiconductor este compania de la care Apple cumpara acum aceasta componenta, insa incepand cu anii viitori cei din Cupertino vor sa renunte complet la parteneriat pentru a-si fabrica singuri componenta. Cei de la Dialogi au confirmat astazi planurile celor de la Apple, evitand sa spuna ca asta se va intampla chiar din 2018, dar asta e normal, pentru ca pretul actiunilor lor a fost influentat masiv la bursa.

iPhone – Planul Apple de a Creste Autonomia Bateriei iPhone e Confirmat Oficial

Dialog spune ca pentru 2018 are deja contracte ferme de la compania Apple pentru a le vinde chip-uri dedicate iPhone si iPad, iar acum negociaza inclusiv contracte pentru anul 2019. Dialog nu a confirmat faptul ca Apple va renunta la serviciile sale in urmatorii 2 ani si nici nu o va face prea curand, dar este convinsa de faptul ca exista riscul ca americanii sa renunte complet la serviciile lor in urmatorii ani.

“Our position remains that we have seen no material change to our ongoing relationship with Apple Inc,” Chief Executive Jalal Bagherli told investors on a conference call. Apple has the resources and capability to internally design a PMIC [power-management integrated circuits] and could potentially do so in the next few years.”

Apple isi va pune cu siguranta acest plan in aplicare deoarece are nevoie de o crestere substantiala a autonomiei bateriei iPhone si iPad dincolo de limitele existente pentru produse. Cat va dura pana cand se va intampla asta nu stim deocamdata, dar cand se va intampla, ne putem astepta la lucruri extrem de bune de la cei de la Apple, iar fanii vor fi cei mai incantati de aceasta schimbare foarte importanta.

Planul Apple pentru a Creste Autonomia iPhone iPad

 • Srb Srb

  Deja Apple a crescut autonomia de la an la an incepand cu iphone 7

 • ChepeHingherul

  Am ramas uimit de autonomia bateriei la Iphone X . Se simte o diferenta uriasa trecand de la un Iphone 7.

 • Visan Teodor

  Da,pentru că iPhone 7 are o autonomie jenantă a bateriei.

 • Srb Srb

  yep

 • Srb Srb

  nope, iphone 7 are o baterie mai buna fata de 6s. iphone 7 pt marimea lui fizica are o baterie f ok. Daca e sa ne luam dupa ce zici tu, inseamna ca 6s nu are baterie…ceea ce este o frustrare a oamenilor ce se simti mici si mintiti

 • Adioff

  X-ul are autonomie mult mai mare decat Samsung s8 , confirm ca fost utilizator de s8 .

 • Adioff

  S8 are bateria de 3000mA , mai mare decat la x.

 • Adioff

  Deci X-ul are autonomie f buna ! Foarte multumit !

 • Radu

  Si iphone 8 are autonomie mai buna.

 • Visan Teodor

  Puțin îmi pasă ce crezi tu,insa realitatea e,și cred că orice posesor de iPhone(exclud varianta plus și iPhone x),îmi dă dreptate în sinea lui,că iphone-ul are o baterie pe care nu te poți baza,nu poți pleca de acasă fără încărcător,daca știi că e posibil sa ajungi lângă priza târziu în noapte sau a doua zi.Asa că tu poți bate câmpii cat vrei,e destul loc.

 • Srb Srb

  ai scris ceva? putin imi pasa…ca eu nu cred eu am avut deci sunt obiectiv. De la iphone 7 te poti baza pe 1 zi sigur sigur…iar la iphone x deja e alta categorie. Cei ce nu au vorbesc si se simt inferior prin comentariile expuse

 • Visan Teodor

  Iar crezi că cea mai mare realizare a unui om e să dețină iPhone(fie el și X).E trist sa trăiești într-o lume atât de mică,sa nu mai zic și legat de iTunes.Trezeste-te Patroane,alții dau de tavan cu doapele multor sticle de vin care depășesc valoarea prețiosului tau(fiecare în parte) doar într-o noapte.

 • Srb Srb

  obiectivitatea este un lucru mare…dar nah cand omu nu isi permite din cauza ca si-a facut leasing prea mare…ce sa ii facem, apar plangerile pe net din partea ta
  Vin meu e mai scump ca X…stai calm. Eu la mancare bautura haine masini nu fac rabat daca tot am bani. E vorba de sanatate si siguranta

 • Alexandru

  Poti cumpara cu bani o carte dar nu si cunoasterea…

 • ChepeHingherul

  Jenanta e mult spus. O zi ma tinea la 7 incarcand ul in fiecare noapte.

 • Visan Teodor

  Asta e cel mai tare comentariu al tău.Pentru cultura ta generala,eu am schimbat mașină dintr-un capriciu,iar valoarea lunara a leasingului e atât cât am considerat eu că pot plati astfel încât să termin până la sfârșitul lui 2018.Acum,că sunt frustrat că nu mi-am luat iPhone x,e perfect de înțeles,cum ti-am mai spus,plătesc lunar pe abonamente aproape valoarea unui x,de unde bani să îmi mai cumpăr și telefon.Apropo,de pe ce telefon tastezi?..că observ urme de burn in in comentariile tale.

 • Visan Teodor

  Nu contează cât te ținea,contează cât îl puteai folosi.

 • Srb Srb

  Gata. Am verificat. Acum m-am lamurit

 • Visan Teodor

  Serios?

 • KLB

  iPhone 6 iOS 8.4 jailbroken, cu f.lux activ permanent la 3400 K (night shift mode de pe iOS-urile mai recente?), Eclipse 2 activ permanent (dark mode – color shift? de pe iOS-urile mai recente) am 14 ore, 43 minute utilizare cu 2 zile, 8 ore repaus, 10% baterie ramasa – uite poza: h t t p :// i bb. co /dvOzsw (stergeti spatiile).