Prima Pagina Apple Apple are un Plan Secret pentru a Creste Autonomia Bateriei iPhone din...

Apple are un Plan Secret pentru a Creste Autonomia Bateriei iPhone din 2018

Apple are un plan secret pentru a creste autonomia bateriei iPhone cu pana la cateva ore incepand cu 2018, inginerii sai lucrand din greu la schimbare.

Compania Apple lucreaza in momentul de fata la un plan secret pentru a creste autonomia bateriei iPhone incepand din cursul anului 2018, iar astazi aflam la ce lucreaza inginerii sai din Cupertino. Vorbim despre o noua componenta esentiala pentru iPhone, chiar si iPad, care poate imbunatati substantial autonomia bateriei acestor produse, Apple uimind deja cu autonomia uriasa a iPhone 8 si iPhone X.

Apple dezvolta in Cupertino un nou chip pentru a controla modul in care toate componentele din iPhone consuma energia disponibila in baterie, aceasta componenta fiind extrem de importanta. Un chip foarte bun, de acest gen, poate prelungi autonomia bateriei dincolo de limitele pe care oricine le credea posibile, iar compania Apple vrea sa isi faca propriul chip pentru a optimiza si mai bine consumul de energie.

Apple dezvolta deja procesoarele incluse in iPhone, iPad, Apple Watch si AirPods, reusind sa obtina performante exceptionale cu ele, iar in curand va folosi chiar si propriile placi video in produse. Urmatorul mare obiectiv al Apple este sa-si produca inclusiv chip-urile menite sa eficientizeze energia consumata de baterie, acesta urmand a fi cel mai avansat din industrie, in momentul in care va fi lansat.

Apple are un Plan Secret pentru a Creste Autonomia Bateriei iPhone din 2018

Apple poate creste autonomia bateriei iPhone si iPad chiar si cu pana la cateva ore cu un chip foarte bun, iar asta pentru ca ar putea controla mai bine cum este distribuita energia catre componente. ACum compania Apple cumpara chip-uri de acest gen de la compania britanica Dialog, pe care la un moment dat s-ar fi zvonit ca ar dori sa o cumpere, iar aceste planuri ar putea ramane in vigoare in viitor.

“Apple is designing its own main power management chips for use in iPhones as early as in 2018, cutting dependence on Dialog Semiconductor, according to industry sources, as it seeks to boost its semiconductor capabilities to better compete with rivals.”

Pentru Apple este foarte important sa fie controlat fiecare aspect al dezvoltarii unui produs nou, inclusiv felul in care functioneaza componente, asa ca era de asteptat ca Apple sa dezvolte un chip de acest gen. Apple vrea sa produca in baza propriilor specificatii cat mai multe dintre componentele produselor sale, insa deocamdata este foarte departe de a realizaa sta, Samsung fiind o companie care reuseste sa faca asta, dar experienta oferita e inferioara.

Apple nu a stabilit deocamdata o data de la care va folosi aceste noi tipuri de chip-uri in iPhone, sau eventual iPad, insa daca ele vor fi gata in 2018, atunci vor fi utilizate in noile telefoane. Ca sa fiu complet sincer, imi doresc sa vad cat se poate de repede un chip de acest gen de la compania Apple, deoarece sunt 100% sigur ca el va aduce o crestere uriasa pentru autonomia bateriei iPhone.

iPhone autonomie baterie Apple

 • Srb Srb

  “to better compete with rivals”
  ce rivali frate? deja de anul acesta nu prea mai are…iphone X e rege , rivalilor le trebuie mamuti si baterii de 3500mah sau 4000 ca sa depaseasca

 • Gabriel

  am patit acu doua zile la iphone X sa se blocheze bara de notifcari,practic daca trageai de bara de sus din stanga sau miljoc nu aparea nimic,si nici notificarile ce veneau nu se vedeau deloc,si a revenit dupa restart,a ti mai patit careva asta?

 • cata

  ce fel de plan secret e ala daca au aflat toti de el..

 • Srb Srb

  da bine TIm la ce ? esti fata lui?

 • Dani

  Scumpa de tine 😚 stii doar sa te aminti 😂

 • Srb Srb

  ce sa ma amint,,,tu nici sa folosesti cuvintele nu stii
  poate vroiai sa spui “stii doar sa te alinti” ca sa mearga in contex

 • Dani

  Gata, iubirea mea! Fericita?

 • Srb Srb

  slaba rau

 • Daniel

  “…Apple uimind deja cu autonomia uriasa a iPhone 8 si iPhone X.”
  :)))))))))) Dacă și iPhone are o autonome URIAȘĂ, înseamnă că se duce naiba conceptul de adevăr.

 • Srb Srb

  iphone x are…e cel mai bun din categoria sa….dupa cum am zis altii trebuie sa faca un smartphone cat o caramida de mare si sa bage 3500mah sau 4000mah ca sa intreaca ip X cu 2700mah
  RUSINE

 • cata

  pai e singurul din categoria sa.el centreaza el da gol..trist.

 • Ia zi-mi tu un smartphone premium cu autonomie de 9 ore pe usage, dar sa fie real, nu S8, Note 8 si altele de genul care nu au asa ceva.

 • aimer

  Note 8 intrece iX in autonomie 🙂

 • Srb Srb

  nu trist…asta inseamna sa fii barosan si sa detii monopol

 • 8h am scos si eu pe A5 2017 … sa nu imi spui tu mie ca note 8 nu scoate atat ….. depinde ce faci cu el …. cel mai mult luminozitatea …apoi daca stai pe 4g

 • AlexMihaila

  Dani, rămâi la al tău nokia cu ecran monocrom.

 • icetkk

  Note 8 are 122 de centimetri pătrați, suprafață, și 3.300 mAh baterie.

  iPhone X are 100 de centimetri pătrați și 2.700 mAh baterie.

  Note 8 are o autonomie MARGINAL mai bună decât iPhone X, deși este cu 20% mai MARE decât iPhone X.
  Făcând proporția, iPhone X este IMBATABIL!!!

 • Pro

  Cred ca cei de la samsung detin un serviciu de spionaj, cu care au reusit sa afle acest plan secret.

 • Pr3dat0R

  Sony XZ Premium cu oreo scoate cam 10-11 ore de usage.

 • Dan

  Voiai*

 • Srb Srb

  corect

 • Bogdi

  Samsung j7 2017, 18 ore de usage si 46 de ore in standby