iPhone X are vanzari Record, Peste cele ale iPhone 7 Plus si iPhone 8

iPhone X a inregistrat succes extrem de mare in luna trecuta din momentul lansarii si pana acum, telefonul Apple intregand modelele anterioare in vanzari.

iPhone X are parte de un ritm accelerat al vanzarior, conform analistilor, interesul vis-a-vis de acest model de telefon al companiei Apple fiind cu mult peste asteptarile tuturor. iPhone X are parte de cel mai mare succes in Singapore, Danemarca, Elvetia si Japonia, acolo locuind si cetatenii cu cele mai mari venituri pe cap de locuitor, deci e normal sa existe si vanzari foarte bune pentru un telefon atat de scump.

iPhone X a inregistrat in SUA vanzari mai bune decat iPhone 7 Plus, iPhone 8 si iPhone 8 Plus, separat, nu impreuna, fiind intrecut doar de iPhone 7, dar asta e normal, din moment ce vorbim de preturi diferite. In Japonia iPhone X a avut vanzari mai bune decat oricare dintre modelele lansate in 2017 si 2016 inaintea sa, deci vorbim despre fani care au fost dispusis a cumpere telefonul fara rezerve.

iPhone X are vanzari Record, Peste cele ale iPhone 7 Plus si iPhone 8

iPhone X a avut succes in toate pietele in care modelele Plus ale iPhone s-au vandut foarte bine, deci interesul consumatorilor pentru telefoanele cu ecrane mari este pe deplin confirmat. iPhone X urmeaza deasemenea sa ajute compania Apple sa inregistreze si u record de vanzari pentru T4 2017, mai exact 88.8 milioane de unitati, probabil mai mult si decat compania Samsung, la fel ca anul trecut.

“In the US, iPhone X adoption after three weeks matched the adoption of iPhone 8 Plus and beat early adoption levels for both the iPhone 8 and 7 Plus. Only the iPhone 7 model had greater initial success. In Japan, initial iPhone X adoption was as good as or better than any recent iPhone launch, and matched the level of the iPhone 7.”

iPhone X va genera o crestere simtitoare si in pretul mediu de vanzare al iPhone, acesta urmand a trece de valoarea de 700 de dolari per unitate daca 31 de milioane de unitati ale iPhone X vor fi vandute in T4 2017. Cu un asemenea succes in spate, iPhone X poate ajuta compania Apple sa stabileasca noi recorduri impresionante, asa ca va fi interesant de vazut ce va fi anuntat de catre compania Apple in ianuarie.

iPhone X a avut si probleme mari cu stocurile, insa Apple pare sa fi recuperat destul de rapid, iar acum aproape ca a acoperit cererea existenta pentru telefonul sau in lumea intreaga.

iPhone X vanzari iPhone 7