Apple a Inceput sa Vanda Telefoane iPhone X decodate

iPhone X poate fi cumparat si in versiune decodata din Apple Store incepand de astazi, compania Apple oferind telefoanele la preturile standard.

La o luna dupa lansarea iPhone X in cateva zeci de tari de pe glob, compania Apple a inceput sa vanda si modele decodate prin intermediul Apple Store incepand din cursul noptii trecute. Pana acum cei care erau interesati sa cumpere iPhone X de la Apple erau nevoiti sa aleaga o versiune codata pe unul dintre operatorii de telefonie mobila din SUA.

iPhone X este acum disponibil si in versiune decodata, astfel ca orice persoana care vrea sa foloseasca telefonul liber de retea o poate face, dar daca il cumpara la pretul sau intreg. Pentru americani asta inseamna 1100 de dolari care trebuie platiti pentru a cumpara iPhone X decodat de la compania Apple prin intermediul Apple Store, cei din Cupertino vanzand produsele in toata tara.

Apple a inceput sa vanda telefoane iPhone X decodate

iPhone X a fost vandut in versiune decodata in Europa chiar de la bun inceput, astfel ca doar pentru americani a existat limitarea in ceea ce priveste achizitia telefoanelor libere de retea. Practic, acum oricine poate cumpara iPhone X decodat pentru a-l folosi si in afara SUA, unii parteneri ai companiei Apple vanzand separat modelele in acest mod, dar acum ele sunt oferite si in Apple Store pentru cei interesati.

iPhone X decodat vandut in SUA este compatibil cu retelele GSM din Romania, conform companiei Apple, deci nu ar trebui sa aveti probleme in folosirea acestor modele si in tara noastra. Preturile modelelor decodate ale iPhone X sunt mari si in SUA, asa cum era de asteptat, insa vorbim despre un telefon scump, asa ca nimeni n-ar trebui sa fie surprins ca in SUA preturile nu sunt cu mult mai mici decat in Europa, daca adaugi si TVA-ul plus taxele de transport.

iPhone X decodat APple