Samsung Galaxy S9 vine cu Functia mea Favorita!

Samsung Galaxy S9 va avea integrata functia mea favorita pe care as vrea sa o vad implementata inclusiv de catre compania Apple in iPhone in viitor.

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa fie lansat cu functia mea favorita pentru telefoanele Samsung, versiunea integrata in el urmand a fi una superioara celei oferite in seria de anul acesta. V-am spus de multe ori ca as vrea ca Apple sa ofere aceasta functionalitate si pentru telefoanele iPhone, ea reprezentand din multe puncte de vedere viitorul smartphone-urilor, iar Samsung Galaxy S9 va continua ceva bun.

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa aiba in continuare disponibila functia DeX, versiunea actuala fiind disponibila aici, care permite transformarea smartphone-ului intr-un calculator cu ajutorul unui monitor si a unor periferice. Totul este oferit in actuala serie de telefoane ale coreenilor multumita unui accsoriu numit DeX, iar pentru Samsung Galaxy S9 va fi creat altul nou numit DeX Pad, acesta permitand conectarea telefonului si a unor periferice pentru control.

Samsung Galaxy S9 va avea in continuare DeX, Desktop Experience, pentru ca functia a fost extrem de laudata de catre toti cei care au incercat-o si ar fi stupid ca ea sa dispara. Posibilitatea de a transforma un Samsung Galaxy S9 intr-un calculator pentru a naviga pe internet si a folosi unele aplicatii de tip office este ideala pentru oricine nu are nevoie de un calculator in viata de zi cu zi si nu vrea neaparat un laptop.

Samsung Galaxy S9 vine cu functia mea favorita!

Samsung Galaxy S9 va avea un DeX Pad care va fi lansat simultan cu telefonul, iar accesoriul va permite folosirea telefonului ca si touchpad pentru a controla experienta de desktop. Mai exact, interfata desktop proiectata de pe telefon pe monitor va putea fi controlata folosind Samsung Galaxy S9 ca si touchpad in locul unei tastaturi fizice, sau a unui mouse, asa ca vorbim de o experienta imbunatatita.

Samsung Galaxy S9 va avea acest DeX Pad disponibil chiar de la lansare si va fi oferit cadou in unele tari, dar decamdata nu se stie ce pret urmeaza sa fie perceput pentru el. In momentul de fata accesoriul DeX are un pret de vanzare de 500 de LEI, iar pentru Samsung Galaxy S9 nu ma astept ca pretul sa fie mai mic, ba din contra, m-as astepta ca el sa si creasca usor fata de valoarea actuala.

Samsung Galaxy S9 este programat in momentul de fata pentru prezentare in cursul lunii ianuarie in cadrul CES 2018, insa desigur ca planurile celor de la Samsung se pot schimba. Lansarea Samsung Galaxy S9 ar trebui sa aiba loc in perioada ianuarie – martie a anului viitor, date clare pentru distributie nefiind deocamdata cunoscute, dar ele vor aparea in curand.

Samsung Galaxy S9 functia dex