iPhone X. Majoritatea Fanilor Apple doresc noul Model

iPhone X este dorit de majoritatea fanilor companiei Apple, conform unui nou studiu, telefonul celor din Cupertino fiind extrem de popular.

iPhone X este in topul preferintelor fanilor companiei Apple, noul model de smartphone fiind primul pe lista telefoanelor pe care acestia doresc sa il cumpere in urmatoarele 12 luni. Vorbim despre un studiu realizat de catre Barclays in SUA, Marea Britanie, China si Germania, 62% dintre participanti spunand ca doresc sa-i cumpere un nou smartphone in urmatorul an, 72% spunand ca o vor face in urmatoarele 18 lunie.

Dintre toti cei care au participat la studiu, 54% au afirmat ca doresc sa cumpere un iPhone, in timp ce restul au mers pe telefoanele Android de la diversi producatori importanti. Dintre acesti 54% care aleg iPhone, 35% sunt interesati exclusiv de iPhone X, cel mai mare procent dintre toate modelele de telefoane iPhone pe care le vinde Apple in momentul de fata, iar asta spune foarte multe.

iPhone X. Majoritatea fanilor Apple doresc noul model

iPhone X are parte de interes foarte mare din partea fanilor companiei Apple desi a fost lansat abia acum o luna de zile pe piata, deci foarte multi vor plati pretul perceput de catre Apple pentru smartphone. In august doar 18% dintre fanii companiei Apple erau dispusi sa plateasca peste 1000 de dolari pe iPhone X, insa acum se pare ca acest procent s-a dublat, cel putin conform acestui studiu.

iPhone X are un pret foarte mare, iar daca va genera vanzari record pentru Apple, atunci analistii se asteapta ca pretul mediu de vanzare al iPhone in T4 2017 sa depaseasca 823 de dolari. Totusi, 31% dintre participantii la studiu au afirmat ca vor cumpara un model mai vechi al iPhone in urmatoarele 12 luni, asa ca ramane de vazut cum va evolua pretul mediu de vanzare al iPhone in aceasta perioada.

iPhone X dorit fani apple