eMAG 16 ani – iPhone SE mai IEFTIN decat de Black Friday

eMAG 16 ani vine cu reduceri excelente la iPhone SE, telefoanele companiei Apple avand preturi mai mici chiar si decat de Black Friday la magazinul online.

eMAG 16 ani are iPhone SE disponibil cu reduceri bune pentru Ziua eMAG, telefonul companiei Apple fiind in oferta celor de la eMAG cu preturi mai mici cu pana la 800 de LEI in aceasta pagina, oferta aducand telefonul la pretul de Black Friday, dar adaugand si extra reducerea de 5% cu codul voucher eMAG16ani, aveti o valoaree mai mica

eMAG 16 ani are iPhone SE in diverse modele disponibile in momentul de fata, la pret mai mic decat in Apple Store-ul companiei Apple, deci nu veti plati mai mult pentru telefon in campania promotionala pentru Ziua eMAG, ci din contra, veti beneficia de preturi mai mici multumita extra reducerii.

eMAG 16 ani – iPhone SE mai IEFTIN decat de Black Friday

eMAG 16 ani vinde iPhone SE in aproape orice configuratie de spatiu de stocare si culoare in momentul de fata, reducerile de pana la 800 de LEI fiind cele mai bune pe care le puteti gasi in acest moment in aceasta pagina, dar desigur ca ele sunt disponibile in limita stocurilor pe care magazinul le are acum.

eMAG 16 ani nu vinde doar iPhone SE cu reduceri foarte bune in momentul de fata, ci si multe alte modele ale iPhone, iar in functie de ceea ce doriti sa cumparati puteti beneficia de pret redus cu pana la 1200 de LEI, deci aproape cat valoarea totala a unui iPhone SE vandut acum de catre magazinul online.

eMAG 16 ani are si o multitudine de alte promotii interesante pentru Ziua eMAG, insa toate dispar la miezul noptii, asa ca va recomand sa va grabiti pentru a profita de ele chiar acum.

eMAG 16 ani iPhone SE IEFTIN Black Friday