Prima Pagina iOS 12 iOS 12 Concept arata o Lista cu Dorintele multor fani Apple

iOS 12 Concept arata o Lista cu Dorintele multor fani Apple

iOS 12 concept ne arata o lista cu dorintele multor fani ai companiei Apple, schimbarile prezentate fiind cerute de ani de zile, fara succes, de catre noi.

iOS 12 apare astazi intr-un concept foarte interesant care are menirea de a ne arata o parte dintre dorintele multor fani ai companiei Apple pentru viitoarea versiune a iOS. Compania Apple va lansa iOS 12 pentru iPhone si iPad cel mai probabil in toamna anului 2018, cu versiune beta disponibila din vara, asa cum se intampla cam in fiecare an.

iOS 12 in conceptul de mai jos vine cu schimbari pentru interfata care au menirea de a face mai usoara folosirea sistemului de operare pe iPhone si iPad, insa asta nu e tot. Vorbim despre noi wallpaper-uri, si despre un dark mode pe care compania Apple inca nu s-a gandit sa ni-l ofere, desi in iOS 11 a implementat ceva oarecum similar.

iOS 12 are prezentat in acest concept noi moduri de a vedea notificarile pe iPhone si iPad, un mod split vewi pentru iPhone si posibilitatea de a bloca accesul la anumite aplicatii. Mai mult decat atat, conceptul ne arata cum ar putea face iOS 12 apeluri FaceTime in grup, ceva ce s-a zvonit pentru a fi implementat in iOS 11, dar nu a mai venit.

iOS 12 are in final prezentata si o posibila interfata pentru un always on display care afiseaza permanent informatii fara a se mai stinge, alta functie pe care o asteptam pentru iPhone X. iOS 12 este foarte departe de lansare, insa sunt curios ce parere aveti voi despre noutatile care sunt prezentate in conceptul de mai jos.

ios 12 concept apple

 • sultanu’ dragostei

  Mizeria aia de dark mode putea sa fie activata de mult dar nu se vrea. Il baga in 2030.

 • vandFER

  ar fi bine sa bage dark mode sa nu mai vedem galbeneala care ar trebui sa fie alb. nu pot sa cred ca si la ipad pro pe care am dat aproape 6000 lei e la fel. penibil cu deaci. degeaba are super performante daca la ochi nu i place ce vede

 • Srb Srb

  pana la iphone x nu prea isi avea rostul…deci de acum incolo putem avea

 • Srb Srb

  ar trebui sa schimbi ipad…nu e normal sa ai galben

 • Srb Srb

  split view…cam useless in telefon..

 • d.c

  Ceea ce ar trebui rezolvat neapărat, e comenzile din CC, wi-fi și bluetooth

 • Srb Srb

  Ai off prin 3d touch settings

 • Alexandru

  Se pare ca avem un ios cat de cat stabil 3/4 luni pe an …. pe cand va aparea ios 11.3.x vor scoate ios 12 …. si incepe testu pe cobai 8 luni de zile …

 • Srb Srb

  Din ianuarie pana in septembrie e f ok pt 8-9 luni

 • Eu mi-aș dori sa rezolve naibi notificările aplicației Mail. Pe iPhone nu le primesc automat, se actualizează doar când intru in aplicație. In schimb pe iPad le primesc. Foarte ciudat pentru ca ambele dispozitive rulează aceeași versiune, 11.1. Oare chiar așa de complicat este pentru acești ingineri Apple sa facă un sistem de notificări care sa funcționeze normal, cum ar trebui, cum funcționează și in telefoanele chinezești de 80€? Și cu notificările aplicației băncii am probleme, nu le primesc. Pe Android le primeam de fiecare data când făceam o tranzacție, când plăteam cu cardul, când scoteam bani, când îmi intra salariul…Și ar cam trebui sa grupeze și notificările pe aplicații, sa scăpăm o data de cârnatul ăla lung când avem mai multe notificări. In rest ce sa zic, sunt băieți mult mai talentați și cu idei mult mai bune decât ce scot acești super ingineri Apple. Un exemplu foarte bun este acest concept, din acest articol. Și ca acest concept au mai fost și vor mai fi și altele. Numai inginerii Apple sunt in pană de idei și de inspirație.

 • Dark Mode se vede bine pe OLED, deci acum ar trebui sa avem aceasta opțiune și pe iPhone, cu noul X. Plus ca ar reduce semnificativ și consumul de energie.

 • Marius

  Interesant deci in general tot ce Android are deja.

 • Cam da…