iOS 12 Concept arata o Lista cu Dorintele multor fani Apple

iOS 12 concept ne arata o lista cu dorintele multor fani ai companiei Apple, schimbarile prezentate fiind cerute de ani de zile, fara succes, de catre noi.

iOS 12 apare astazi intr-un concept foarte interesant care are menirea de a ne arata o parte dintre dorintele multor fani ai companiei Apple pentru viitoarea versiune a iOS. Compania Apple va lansa iOS 12 pentru iPhone si iPad cel mai probabil in toamna anului 2018, cu versiune beta disponibila din vara, asa cum se intampla cam in fiecare an.

iOS 12 in conceptul de mai jos vine cu schimbari pentru interfata care au menirea de a face mai usoara folosirea sistemului de operare pe iPhone si iPad, insa asta nu e tot. Vorbim despre noi wallpaper-uri, si despre un dark mode pe care compania Apple inca nu s-a gandit sa ni-l ofere, desi in iOS 11 a implementat ceva oarecum similar.

iOS 12 are prezentat in acest concept noi moduri de a vedea notificarile pe iPhone si iPad, un mod split vewi pentru iPhone si posibilitatea de a bloca accesul la anumite aplicatii. Mai mult decat atat, conceptul ne arata cum ar putea face iOS 12 apeluri FaceTime in grup, ceva ce s-a zvonit pentru a fi implementat in iOS 11, dar nu a mai venit.

iOS 12 are in final prezentata si o posibila interfata pentru un always on display care afiseaza permanent informatii fara a se mai stinge, alta functie pe care o asteptam pentru iPhone X. iOS 12 este foarte departe de lansare, insa sunt curios ce parere aveti voi despre noutatile care sunt prezentate in conceptul de mai jos.

ios 12 concept apple