Orange. 5 decembrie. 23 de zile de Oferte Speciale pana de Craciun

Orange a anuntat pe 5 decembrie campania aniversara cu reduceri de Craciun, 23 de zile de oferte promotionale fiind disponibile in Romania.

Orange pe 5 decembrie a anuntat astazi startul unei campanii de oferte speciale pentru Craciun, in aceasta pagina urmand a fi disponibile toate incepand de astazi si pana dupa Craciun. Orange din 5 decembrie a reinventat practic campania de reduceri din vara acestui an, cand a oferit alte peste 20 de zile de promotii ca parte a aniversarii a 20 de ani de existenta in Romania, iar pentru Craciun face ceva similar, doar ca de o amploare mai mare.

Orange din 5 decembrie are pregatita pentru clientii din Romania cate o oferta speciala in toate cele 23 de zile de promotii, astfel ca veti gasi aici toate promotiile care sunt disponibile zilnic pana de Craciun. Pentru ziua de 5 decembrie cei de la Orange ofera in magazinul online cate un cadou surpriza pentru fiecare telefon mobil cumparat, dar desigur ca asta in limita stocurilor disponibile in aceasta zi pentru magazin.

Orange pentru 5 decembrie ofera cadouri surpriza pentru o gama extrem de variata de telefoane mobile, iar desigur ca printre ele se numara si telefoanele iPhone, inclusiv modelele mai noi. In aceasta pagina aveti toata lista de telefoane mobile pentru care cei de la Orange ofera cate un cadou surpriza pe 5 decembrie, deci va trebui sa fiti foarte atenti la ceea ce este disponibil pentru a fi siguri ca nu pierdeti ceva.

Orange. 5 decembrie. 23 de zile de Oferte Speciale pana de Craciun

Orange nu spune in avans care sunt cadourile oferite pentru telefoanele vandute in 5 decembrie, asa ca va trebui sa alegeti telefonul si sa il cumparati pentru a beneficia de promotie. Va trebui deasemenea ca pe 5 decembrie sa cumparati de la Orange acel telefon cu un abonament nou, sau sa prelungiti unul existent, aceasta fiind o conditie esentiala pentru ca voi sa primiti acel cadou surpriza.

Orange spune si ca pentru telefoanele vandute 5 decembrie in cadrul acestei campanii promotionale va oferi cadourilor doar daca telefoanele sunt cumparate impreuna cu abonamente pe 24 de luni, inclusiv prelungire. Mai mult decat atat, pentru a beneficia de promotia celor de la Orange, din aceasta pagina, in data de 5 decembrie este necesar sa incheiati/prelungiti un abonament Orange ME 15, sau echivalent.

Orange a pornit pe 5 decembrie aceasta campanie promotionala penru Craciun, insa v-am spus deja ca reducerile se intind pana in data de 26 decembrie, deci dupa ajungul Craciunului. Pe 5 decembrie aveti acel cadou exclusiv oferit de catre magazin, insa Orange are si multe alte surprize pregatite in urmatoarele 20 de zile, asa ca le veti gasi pe  toate pe iDevice.ro in urmatoarea perioada.

Orange. 5 decembrie. 23 zile Oferte Speciale Craciun