ZIUA EMAG a Inceput! Profita de Reducerile la 16 Ani in Romania!

Ziua eMAG a inceput in aceasta dimineata. In acest articol ai un voucher eMAG pentru extra reducere in campania aniversara de 16 ani in Romania.

Ziua eMAG a inceput in aceasta dimineata, iar cu voucherul eMAG16ani va puteti bucura de reduceri de pana la 10.000.000 de LEI sub forma de extra reducere pentru produsele care fac parte din oferta din aceasta pagina. V-am spus inca de ieri ca ziua eMAG urmeaza sa inceapa astazi dis-de-dimineata, iar acum va puteti bucura de toate reducerile disponibile in magazinul online inainte de a merge la serviciu, la scoala, sau oriunde trebuie sa ajungeti.

Ziua eMAG se desfasoara doar in data de 5 decembrie in Romania, deci va trebui sa profitati de promotii doar in cursul acestei zile pentru ca diseara la ora 00:00 ele vor disparea din cadrul magazinului. Ziua eMAG nu a avut in avans anuntate ofertele cele mai bune, insa toate produsele din cadrul magazinului online se bucura de promotii in cursul acestei zile, asa ca va trebui doar sa fiti foarte atenti la ceea ce este oferit.

Ziua eMAG ne aduce in primul rand reduceri la telefoanele mobile care sunt in oferta din aceasta pagina, reducerile fiind de pana la 1200 de LEi pentru cei interesati. Vorbim despre telefoane mobile iPhone, Samsung, Huawei, Sony, ZTE, Xiaomi, Motorola si multe altele pe care le putem cumpara la preturi extrem de bune de Ziua eMAG, iar promotiile de acum nu vor mai aparea prea curand la magazin.

ziua emag 16 ani catalog reduceri
Catalog de Reduceri pentru Ziua eMAG la 16 ani.

 

ZIUA EMAG a inceput! Profita de reducerile la 16 Ani in Romania!

Ziua eMAG are deasemenea si reduceri foarte bune la sute de modele de laptop-uri care pot fi cumparate la preturi mai mici cu pana la cateva mii de LEI pana diseara. De la ASUS si pana la Lenovo, sau Apple, Ziua eMAG ne permite sa ne bucuram de oferte excelente pentru cele mai bune modele de telefoane care sunt disponibile in oferta magazinului, asa ca aveti reduceri importante.

Ziua eMAG nu uita de televizoare, extrem de cautate de catre romani, acestea fiind disponibile cu preturi mai mici cu pana la 10.000 de LEI in cadrul campaniei ce se desfasoara in aceasta pagina. Televizoarele HD, Full HD, 4K de diverse diagonale si de la o varietate de producatori sunt oferite la reducere pentru Ziua eMAG, cateva sute de modele fiind in momentul de fata pregatite pentru a ajunge la voi.

Ziua eMAG cu reduceri la telefoane, laptop, televizoare, electrocasnice si multe altele.

ziua emag reduceri 16 ani

Ziua eMAG are si o gama extrem de variata de produse electronice si electrocasnice in oferta, reducerile pentru acestea ajungand pana la 70%, insa totul e limitat de stocuri si de voucherele eMAG. Vorbim despre promotii oferite doar in limita celor 10.000.000 de LEI pe care magazinul i-a alocat, deci daca gasiti ceva care sa va placa de Ziua eMAG, ar fi bine sa cumparati cat inca puteti, inainte sa dispara complet.

Ziua eMAG are multe smartwatch-uri la reducere, peste 200 de modele fiind in oferta, de la Apple Watch si pana la modele chinezesti necunoscute, reducerile fiind de pana la 1200 de LEi in acesta pagina. Daca vreti sa cumparati componente pentru calculatoare, aparate foto, aparate DSLR, drone, accesorii pentru telefoane mobile, tablete si alte produse fiind deasemenea la reducere de Ziua eMAG.

Ziua eMAG vine deasemenea cu preturi mult mai mici la haine si incaltaminte, in aceasta situatie promotiile ajungand chiar si pana la 80%. Daca va plac accesoriile, atunci le puteti cumpara de Ziua eMAG la preturi mai mici cu pana la 90%, acelasi lucru fiind valabil pentru accesoriile auto, anvelopele si restul produselor din categoriile magazinului.