Ziua eMAG 16 ani. iPhone 7 cu 1000 de LEI Reducere

ZIUA EMAG 16 ANI. Telefoanele iPhone 7 si iPhone 7 Plus sunt disponibile cu reduceri de pana la 1000 de LEI, separat de voucherul de extra reducere.

Ziua eMAG 16 ani. iPhone 7 si iPhone 7 Plus sunt vandute cu reduceri de pana la 1000 de LEi in aceasta pagina, magazinul online aducandu-le clientilor din Romania reduceri foarte bune pentru telefoanele mobile ale companiei Apple, acestea devenind extrem de cautate din toamna acestui an.

Ziua eMAG 16 ani. iPhone 7 si iPhone 7 Plus sunt disponibile in momentul de fata in cam toate modelele pe care cei de la Apple le au in oferta publica, cei din Cupertino mentinand aproape toate modelele de anul trecut, exceptand versiunea jet black, aceasta fiind oferita doar intr-un model cu 32 GB spatiu de stocare.

Ziua eMAG 16 ani. iPhone 7 cu 1000 de LEI Reducere

Ziua eMAG 16 ani. Reducerile de pana la 1000 de LEI sunt disponibile doar pentru modelele noi ale iPhone 7 si iPhone 7 Plus, astfel ca in aceasta pagina veti gasi doar telefoane complet noi pe care le puteti cumpara din acest moment de la magazin, asa ca va recomand sa priviti cu mare atentie oferta.

Ziua eMAG 16 ani. Separat de iPhone 7 si iPhone 7 Plus, magazinul online are reduceri la si mai multe modele de telefoane ale companiei Apple, iar pentru ele avem promotii care reduc preturile cu mai mult de 1000 de LEI, astfel ca trebuie doar sa va uitati cu mare atentie in oferta care e disponibila.

Ziua eMAG 16 ani. Maine dimineata incep marile reduceri de 10.000.000 sub forma de voucher cu extra reducere si va recomand sa le analizati cu mare atentie.

Ziua eMAG 16 ani. iPhone 7 Reducere