Clonele iPhone X fac si primele Victime (VIDEO)

Clonele iPhone X fac primele victime in randul persoanelor care se lasa pacalite sa cumpere telefoane chinezesti care arata ca telefonul Apple, dar sunt proaste.

Clonele iPhone X au inceput sa apara chiar inainte ca telefonul companiei Apple sa fie in mod oficial lansat pe piata de catre cei din Cupertino, ele fiind ieftine si foarte proaste. Desigur ca pentru o persoana care nu stie ce cumpara, o clona a iPhone X pare sa fie un produs real, dar de fapt vorbim despre un telefon Android care seamana, oarecum cu iPhone X.

Clonele iPhone X au inclusiv numerele de serie de pe cutie copiate dupa cele ale unor produse reale, inclusiv cele IMEI, asa ca simpla verificare a cutiei este egala cu zero. De asta s-a lamurit si un cuplu din SUA care a fost pacalit sa plateasca 880 de dolari pe o clona a iPhone X care rula sistemul de operare Android, ea fiind vanduta intr-o cutie sigilata.

Problema a fost ca cea cutie este aproape identica cu cea a unui iPhone X vandut de catre compania Apple, totul fiind copiat pana la numerele de serie pentru telefoanele reale. Fara a desface cutia si a verifica telefonul, nicio persoana nu s-ar fi putut convinge ca acolo e de fapt o clona a iPhone X si nu un telefon real, iar asa multi vor fi pacaliti.

Nici pretul mai mic de 1000 de dolari nu le-a dat de gandit americanilor care n-au luat in calcul faptul ca un telefon care se livreaza cu intarziere costa mai mult decat in magazine. De faptul ca aceea este o clona a iPhone X si nu un telefon real s-au convins cand au incercat sa activeze telefonul la un operator de telefonie si nu s-a putut, dar si de o actualizare tipica Android aparuta in telefon.