Instagram Direct este Schimbarea pe care o vei Ura la aplicatie

Instagram Direct este o noua schimbare proasta care este pregatita de catre compania Facebook pentru utilizatorii din lumea intreaga in viitor.

7

Instagram Direct este cea mai proasta schimbare pe care compania Instagram ar putea-o face vreodata, ea fiind in plin proces de pregatire pentru lansare oficiala. Instagram Direct este o aplicatie care va contine serviciul de mesagerie al Instagram, el urmand a fi mutat din aplicatia principala, asa cum s-a intamplat cu Facebook Messenger.

Instagram Direct este practic o aplicatie care va avea functii ale Facebook Messenger si va fi folosita de catre compania Facebook pentru a segmenta aplicatia principala de serviciul de mesagerie. Facebook vrea sa aiba o a treia aplicatie de mesagerie dupa WhatsApp si Facebook Messenger, pentru a segmenta si mai mult aceasta piata.

Instagram Direct este in plin proces de testare in momentul de fata, iar dupa instalare va disparea din aplicatia Instagram meniul care faciliteaza comunicarea cu alte persoane. Instagram Direct este testata in 6 tari pe iPhone si Android, ea fiind dezvoltata, aparent, inca de acum 4 ani de catre compania americana in regim propriu.

“Direct has grown within Instagram over the past four years, but we can make it even better if it stands on its own. We can push the boundaries to create the fastest and most creative space for private sharing when Direct is a camera-first, standalone app.”

Instagram Direct va fi practic o noua tentativa de a cuceri piata mesageriei mobile, aplicatia Instagram urmand a fi concentrata doar pe publicarea de poze si clipuri video. Lumea a urat Facebook Messenger si inca uraste aplicatia, mai ales ca ea contine atat de multe functii stupide incat nici nu mai poate fi numita utila, asa cum se va intampla si cu Instagram Direct.

Instagram direct