Phil Schiller spune ca toate Clonele Face ID sunt Proaste

Phil Schiller, vicepresedintele care conduce divizia de marketing a Apple, adica cea care coordoneaza tot ceea ce promoveaza compania americana la nivel global, e cam suparat pe clonele Face ID. El sustine ca Face ID are parte de o implementare unica in iOS deoarece este integrat intr-un asemenea mod incat poate fi accesat de aplicatii pentru a oferi recunoastere faciala pentru aplicatii.

In ceea ce priveste clonele Face ID, el spune ca toate sunt proaste, lucru foarte usor de asetptat de la omul care a trebuit sa gandeasca intreaga campanie de promovare pentru Face ID-ul din iPhone X. El spune ca toate aceste clone nu indeplinesc functiile esentiale pe care Face ID le are, in special autentificarea fara a mai apasa pe vreun buton, exceptie facand achizitiile.

Phil Schiller spune ca toate clonele Face ID sunt proaste

Face ID este un sistem avansat de recunoastere faciala dezvoltat de catre compania Apple, el folosind camere avansate pentru a crea o harta 3D a fetelor noastre si a oferi autentificare in aplicatii. Face ID este mai simplu de folosit decat Touch ID, deoarece in orice aplicatie veti avea nevoie de el, fata va fi scanata imediat fara a fi necesara apasarea vreunui buton, accesul fiind mai simplu si mai rapid.

“They don’t work in all the ways we need Face ID to work. We’re very aware that through the years the simple thing, this Home button, that started as the way you click to get to the Home screen, grew into doing so many things for us. We added Touch ID, it took you to the multitasking screen, paged Siri, activated Apple Pay. We had to solve all of that. Other things that people have tried with face haven’t been anything like that. Face ID is a very unique implementation.”

Desi Face ID este foarte util in multe situatii, am descoperit ca recunoasterea nu se face chiar atat de bine tot timpul, mai ales iarna, cand esti afara si ai un fular, sau o caciula ce acopera o parte din fata. Totusi, Face ID este abia la inceput, mai are multe de “invatat” pana cand va fi la fel de bun ca Touch ID din multe puncte de vedere, asa ca va fi interesant de vazut cum va evolua in final.

Phil Schiller clone face id

12 COMENTARII

  1. iarna mai multa lume are manusi decat fulare si caciuli…deci faceID aici e mai ok
    Si da este doar inceputul…sigur viteza va fi imbunatatita
    plus ca nu as da logarea cu faceID pt cea cu parola

  2. depinde…daca esti faron si iesi cu masina din garaj sau din sufragerie si intri direct in caldura la destinatie atunci da…nu mai ai nevoie de aerul de afara sau fulare si caciuli 😀

  3. Azi îl vedeam pe David Beckham la TV, gătind pentru Sotia lui ceva in bucatarie…era in tricou și cu o căciula in cap…dacă și ăla mai e sărac….las-o-n pana mea de șmecherie 🙂

  4. Căciula aia probabil era de fashion,sa pară și el trendy-flendy pe sticla,nu ca-i era frig. Tu crezi ca tatuajele și le-a făcut pt ca avea prea multă cerneala prin casa? ??

  5. Chiar aveți senzația ca eu am crezut ca sta cu ea pe cap din cauza frigului ? Îți dădeam doar un exemplu SRB ca și bogății și săracii stau cu căciulile in cap…indiferent de motiv…ca e frig sau ca e cool.

  6. Se pare că tot ce tine de deblocare prin recunoaștere facială e clona de face ID(chiar daca au apărut încă de pe vremea când Apple slăvea 3.5 inch).