Phil Schiller spune ca toate Clonele Face ID sunt Proaste

12

Phil Schiller, vicepresedintele care conduce divizia de marketing a Apple, adica cea care coordoneaza tot ceea ce promoveaza compania americana la nivel global, e cam suparat pe clonele Face ID. El sustine ca Face ID are parte de o implementare unica in iOS deoarece este integrat intr-un asemenea mod incat poate fi accesat de aplicatii pentru a oferi recunoastere faciala pentru aplicatii.

In ceea ce priveste clonele Face ID, el spune ca toate sunt proaste, lucru foarte usor de asetptat de la omul care a trebuit sa gandeasca intreaga campanie de promovare pentru Face ID-ul din iPhone X. El spune ca toate aceste clone nu indeplinesc functiile esentiale pe care Face ID le are, in special autentificarea fara a mai apasa pe vreun buton, exceptie facand achizitiile.

Phil Schiller spune ca toate clonele Face ID sunt proaste

Face ID este un sistem avansat de recunoastere faciala dezvoltat de catre compania Apple, el folosind camere avansate pentru a crea o harta 3D a fetelor noastre si a oferi autentificare in aplicatii. Face ID este mai simplu de folosit decat Touch ID, deoarece in orice aplicatie veti avea nevoie de el, fata va fi scanata imediat fara a fi necesara apasarea vreunui buton, accesul fiind mai simplu si mai rapid.

“They don’t work in all the ways we need Face ID to work. We’re very aware that through the years the simple thing, this Home button, that started as the way you click to get to the Home screen, grew into doing so many things for us. We added Touch ID, it took you to the multitasking screen, paged Siri, activated Apple Pay. We had to solve all of that. Other things that people have tried with face haven’t been anything like that. Face ID is a very unique implementation.”

Desi Face ID este foarte util in multe situatii, am descoperit ca recunoasterea nu se face chiar atat de bine tot timpul, mai ales iarna, cand esti afara si ai un fular, sau o caciula ce acopera o parte din fata. Totusi, Face ID este abia la inceput, mai are multe de “invatat” pana cand va fi la fel de bun ca Touch ID din multe puncte de vedere, asa ca va fi interesant de vazut cum va evolua in final.

Phil Schiller clone face id