iMac Pro a fost Lansat cu Livrari Tarzii

iMac Pro a fost lansat oficial astazi de catre compania Apple, americanii anuntand ca 14 decembrie va fi ziua in care produsul va fi disponibil pentru precomanda prin magazinul online. iMac Pro este pus in vanzare de catre compania Apple la preturi care incep de la 4.999 dolari si ajung pana la 13.199 dolari, acesta fiind cel mai scump produs al companiei Apple de pana acum.

iMac Pro este momentan vandut in versiuni care au procesoare cu 8 si 10 nuclee, in timp ce modelele cu 14 si 18 nuclee vor fi livrate abia peste minim o luna de catre compania Apple. Pentru fiecare model al iMac Pro care este livrat in decembrie de catre Apple, undeva spre sfarsitul lunii, exista si optiuni de componente care cresc pretul la peste 13.000 de dolari.

iMac Pro abia a fost lansat, dar este disponibil pentru livrare abia dupa Craciun, semn ca Apple a facut foarte putine unitati ale noului produs, probabil din cauza pretului foarte mare. In aceasta idee, oricine va dori sa-l cumpere, va trebui sa se multumeasca daca el va fi livrat inainte de sfarsitul anului, iMac Pro neputand fi cumparat pana atunci.

iMac Pro este cel mai puternic calculator al companiei Apple, el fiind creat special pentru cei care au nevoie de calculatoare pentru editare foto si video, primele review-uri laudandu-i din plin performantele.

13 COMENTARII

  1. E un caz patologic . Cand moare , or sa-l bage in formol si o sa-l expuna la Antipa intr-un borcan pe care o sa scrie – Fail al rasei umane.

  2. tu nu vezi ca astia saracii intra la articole despre produse ce doar in vise le pot avea…vorbiti fara sens,ca niste tarani off topic

  3. gigcacontra, esti un pamflet…daca ai ceva de zis la articol ok, dar banuiesc ca nu ai ce pt ca este peste posibilitatile tale

  4. Bine inteles, ca mi sa sters com ul la o postare mai veche….. felicitări…
    Dacă nu avea legătura cu postul mai spunea dar așa…