Samsung Galaxy S9. Data de Lansare Dezvaluita!

Samsung Galaxy S9 are data de lansare dezvaluita de catre surse apropiate companiei coreene, telefonul urmand a ajunge la clienti mai repede decat credeau.

Samsung Galaxy S9 are data de lansare dezvaluita de catre o sursa apropiata companiei coreene, aceasta afirmand ca telefonul va ajunge cam atunci cand ne-au spus si cele mai recente zvonuri. Prin septembrie ni se spunea ca Samsung Galaxy S9 va fi prezentat in cadrul lunii ianuarie la CES 2018, insa realitatea este ca e prea devreme pentru a vedea viitorul smartphone de top al coreenilor.

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa fie prezentat in mod oficial in cadrul Mobile World Congress 2018, pe data de 27 februarie 2018, deci la putin peste 2 luni distanta din acest punct. Samsung Galaxy S9 va fi prezentat de catre compania coreeana in cadrul unei conferinte care va fi organizata sub “umbrela” Mobile Congress 2018, telefonul urmand a fi prezentat totusi mai devreme decat modelul lansat anul acesta de companie.

Samsung Galaxy S9 va fi prezentat oficial pe data de 27 februarie 2018, iar lansarea urmeaza sa aiba loc in luna martie, cel mai probabil undeva pe la jumatate, daca ne uitam la ce face compania. In mod normal Samsung Galaxy S9 nu ar trebui sa fie lansat la mai mult de 3 saptamani dupa prezentarea din cadrul Mobile World Congress 2018, deci in martie ar trebui sa poata fi cumparat din magazinele globale.

Samsung Galaxy S9. data de lansare dezvaluita!

Samsung Galaxy S9 data lansare imagine

Samsung Galaxy S9 este asteptat de foarte multa lume si este privit ca telefonul care urmeaza sa provoace din nou un soc in lumea Android multumita schimbarilor pe care le va aduce. Ele nu vor fi foarte mari in comparatie cu seria actuala, insa Samsung Galaxy S9 urmeaza sa ofere un ecran ce acopera o portiune mai mare din panoul frontal si o multitudine de componente noi, de ultima generatie.

Samsung Galaxy S9 va fi deasemenea diferit fata de modelul Plus, compania Samsung intentionand sa diferentieze telefoanele in ceea ce priveste camera care este folosita in modelele sale. Mai mult decat atat, Samsung Galaxy S9 urmeaza sa aiba diverse cantitati de RAM in cele doua modele pe care compania coreeana le va lansa, asa cum fac si cei de la Apple, deci trebuie sa aveti si acest lucru in vedere.

Samsung Galaxy S9 ar trebui sa fie si la fel de scump ca iPhone X, cel putin in versiunea Plus, deoarece acolo vom regasi cele mai mari schimbari disponibile pentru telefonul Android premium. Nu cred ca Samsung Galaxy S9 Plus va costa 1100 de dolari, insa cred cu tarie ca pretul va fi de 1000 de dolari in momentul lansarii, iar asta va supara foarte multi fani ai coreenilor.