Prima Pagina Apple Apple Deschide un Apple Store langa Sediul Samsung

Apple Deschide un Apple Store langa Sediul Samsung

Apple va deschide primul sau Apple Store din Coreea de Sud in apropierea sediului companiei Samsung, o adevarata lovitura de imagine pentru americani.

Intr-un gest “maxim” de aroganta, compania Apple va deschide pe 30 decembrie un Apple Store in vecinatatea sediului Samsung din Coreea de Sud. Acesta va fi primul Apple Store din tara pentru compania americana, iar apropierea de sediul Samsung este doar o noua incercare de a “intepa” rivala coreeana, cu care sicolaboreaza.

Amenajarea magazinului Apple este aproape finalizata, asa cum si era de asteptat, astfel ca ramane doar ca el sa fie deschis in mod oficial de catre americani, spre surprinderea celor de la Samsung. Primul Apple Store din Coreea de Sud va fi deschis pe 30 decembrie in Gangnam, cartierul facut celebrul de catre binecunoscuta melodie Gangnam Style.

Magazinul Apple din Coreea de Sud are 1300 de metri patrati si inclusiv personalul a fost deja angajat de catre compania Apple, deci totul este pregatit pentru deschidere. Desi Coreea de Sud are vanzarile de smartphone-uri dominate de catre Samsung si LG in momentul de fata, cei de la Apple inregistreaza totusi o prezenta foarte puternica in piata.

De ce a asteptat Apple atat de mult pentru a-si deschide un Apple Store nu stie nimeni, insa amenajarea sa in apropierea sediului Samsung este un mesaj foarte clar pentru coreeni. Va fi interesant de vazut cat de bine vor intelege cei de la Samsung acest mesaj si ce impact va avea, compania Apple fiind destul de serioasa in transmiterea sa.

““We have finished all the major interior decorations of the Apple Store and left only a simple task,” he said […] Apple has decided to open the Apple store Seoul Gangnam store (first store) on Saturday, December 30, in consultation with the construction company. Unless there are special problems at the final stage of the construction, it will open from 10 am to 11 am on the day.”

Apple Store sediu Samsung

 • Viorel Predatorul

  Interesant… Deschiderea magazinului Apple lângă cel Samsung pare să fie văzută cu ochi buni în timp ce deschiderea magazinului Samsung lângă cel Apple atrage o puzderie de ironii: disperații, tupeiștii, etc.

  În cele din urmă, clientul câștigă, pentru că piața se diversifică cu produsele concurenței.
  Dacă iPhone va deveni mai bun, atunci și Samsung va crea produse mai bune.
  S-a întâmplat deja, în sens opus – Samsung a făcut produse tot mai bune, și a forțat-o și pe Apple să îmbunătățească iPhone-ul.

 • Srb Srb

  Super. Deci coada pt magazinul Apple va bloca intrarea in magazinul samsung la anul in Sept
  Superb

 • RaduD

  Mai bine îl deschideau chiar in magazinul SAMSUNG, împărțeau și cheltuielile…

 • Geafer Onur

  Asta e o lovitura “sub centura” data de Apple!!!