Apple: Saptamana Neagra a iOS si macOS

Apple, printr-un reprezentant, a vorbit despre saptamana neagra a iOS si macOS, cand problemele au fost in atentia presei din intreaga lume.

Intr-un interviu recent, vicepresedintele senior al Apple, Phil Schiller, a vorbit despre o saptamana proasta in care iOS si macOS au devenid deodata egalele Android in problemele generate clientilor. iOS are foarte multe probleme, asa ca vorbim mai bine despre cateva luni proaste, nu o saptamana, insa in cazul macOS problema cu accesul root fara prola a fost o mare surpriza.

In stilul caracteristic al Apple, Phil Schiller a incercat sa prezinte totul ca nefiind o problema chiar atat de mare, el sugerand faptul ca de fapt „s-au intamplat cateva lucruri si nimic mai mult”. In realitate, foarte multi clienti ai companiei Apple au realizat ca acele garantii de seuritate si optimizare pe care Apple le promoveaza pentru iOS si macOS sunt doar vorbe-n vant.

Acea saptamana proasta de care vorbeste vicepresedintele senior al companiei Apple este o foarte mare problema pentru toata lumea, nu doar compania din care face parte. In aceasta idee, el spune ca inginerii din Cupertino vor analiza toate sistemele folosite inaintea lansarii actualizarilor pentru a descoperi ce fel de probleme exista cu ele.

Apple trebuie, desigur, sa mai dea afara si cativa ingineri pentru a face exemple din persoanele care ar trebui sa o fereasca de umilintele la care este supusa din cauza acestor probleme. Desigur ca in Cupertino nu se gandeste asa si cei din Conducere sunt mult mai calmi si mai hotarati sa tina totul pe alta directie, asa ca problemele nu vor disparea.

“We just had a bad week. A couple of things happened, that’s all. The team is going to audit the systems and look carefully at the process and do some soul-searching, and do everything that they can to keep this from happening again.”

Apple probleme iOS macos