Apple: Saptamana Neagra a iOS si macOS

Apple, printr-un reprezentant, a vorbit despre saptamana neagra a iOS si macOS, cand problemele au fost in atentia presei din intreaga lume.

Intr-un interviu recent, vicepresedintele senior al Apple, Phil Schiller, a vorbit despre o saptamana proasta in care iOS si macOS au devenid deodata egalele Android in problemele generate clientilor. iOS are foarte multe probleme, asa ca vorbim mai bine despre cateva luni proaste, nu o saptamana, insa in cazul macOS problema cu accesul root fara prola a fost o mare surpriza.

In stilul caracteristic al Apple, Phil Schiller a incercat sa prezinte totul ca nefiind o problema chiar atat de mare, el sugerand faptul ca de fapt “s-au intamplat cateva lucruri si nimic mai mult”. In realitate, foarte multi clienti ai companiei Apple au realizat ca acele garantii de seuritate si optimizare pe care Apple le promoveaza pentru iOS si macOS sunt doar vorbe-n vant.

Acea saptamana proasta de care vorbeste vicepresedintele senior al companiei Apple este o foarte mare problema pentru toata lumea, nu doar compania din care face parte. In aceasta idee, el spune ca inginerii din Cupertino vor analiza toate sistemele folosite inaintea lansarii actualizarilor pentru a descoperi ce fel de probleme exista cu ele.

Apple trebuie, desigur, sa mai dea afara si cativa ingineri pentru a face exemple din persoanele care ar trebui sa o fereasca de umilintele la care este supusa din cauza acestor probleme. Desigur ca in Cupertino nu se gandeste asa si cei din Conducere sunt mult mai calmi si mai hotarati sa tina totul pe alta directie, asa ca problemele nu vor disparea.

“We just had a bad week. A couple of things happened, that’s all. The team is going to audit the systems and look carefully at the process and do some soul-searching, and do everything that they can to keep this from happening again.”

Apple probleme iOS macos

26 COMENTARII

  1. nu e problema,eu am vazut pe unu cu un iphone 7,nici macar nu se aprindea si pe el nu il deranja.a zis:daca are mărul pe el nici nu mai conteaza daca e functionabil.gagicile pica oricum,sunt lesinate cand vad mărul…cați sunt ca ala…destui??

  2. “iOS si macOS au devenid deodata egalele Android in problemele generate clientilor.”

    Ce dovadă de lașitate din partea unui senior Apple să inventeze probleme în curtea concurenților, așa… ca să distragă atenția de la problemele Apple!
    Android nu este perfect, dar este cu mult mai stabil decât iOS, și a pune Android în aceeași oală cu iOS, este imoral.

  3. “Ce dovadă de lașitate din partea unui senior Apple să inventeze”
    mai citeste 1data articolul ca iar zici ca cei de la Apple au zis ceva si ti-o iei in oua mai tarziu iar

  4. “We just had a bad week. A couple of things happened, that’s all. The team is going to audit the systems and look carefully at the process and do some soul-searching, and do everything that they can to keep this from happening again.”
    Unde se pomenește ceva de android???
    Tu ai pus citat de către tata zaone,pe el sa-l urechezi. ??

  5. Ia citește tu articolul, unde găsești exact pasajul pe care l-am citat.
    Cât despre ouă cel puțin eu am, două, funcționale. Se pare că tu nu ai 🙂

  6. esti putin tampit asa..eu am citit TOT interviul si nu zice asa ceva acel om despre android
    Tie iti e lene sa citesti tot articolul, deci lipsa de oua si creier duci

  7. Dacă te referi la Amfetamin, îți spun că nu e nicio asemănare între voi doi. El este un tip inteligent, rezonabil, normal. Tu nu.

  8. omule, vrei sa iti dau tot interviul sa imi arati unde acel senior spune ceva despre android? atat de prrost esti?

    Deci nu mai inventa lucruri

  9. si eu si acel user, care tocmai zici ca e f inteligent spunem ACELASI LUCRU
    deci esti cam prrost si nu poti citi sau intelege ceva

  10. Păi tu ai scris după el, și sincer… Nu e mare inteligență să plagiezi. Tu = Apple: aștepți să dezvolte altcineva ceva, după care te lauzi că tu ai contribuit.

  11. Srb Srb Viorel Predatorul • 2 ore în urmă
    amfetamin Viorel Predatorul • o oră în urmă

    la tine, cronologic inseamna ca eu am scris dupa el ??
    doamne CAT DE PRROST ESTI