iOS 11.2.1. Autonomia Bateriei pentru iPhone

iOS 11.2.1 are autonomia bateriei pentru iPhone comparata cu cea a iOS 11.2 pentru a ne arata cum a evoluat de la o actualizare la alta.

iOS 11.2.1 are autonomia bateriei pentru iPhone comparata astazi intr-un test in care vedem cat de mare este diferenta in fata iOS 11.2, o actualizare majora oferita de catre cei de la Apple. iOS 11.2.1 a fost lansat chiar saptamana trecuta de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare venind ca o surpriza, dar asta pentru ca rezolva unele probleme.

iOS 11.2.1 a fost lansata in graba de catre compania Apple pentru a rezolva o problema majora a sistemului de operare, iar din aceasta cauza putem observa ca autonomia nu a fost imbunatatita. Autonomia bateriei iOS 11.2.1 pe iPhone este cu maxim 5 minute mai buna pe anumite telefoane iPhone, insa separat de asta nu vedem altceva.

iOS 11.2.1 nu a fost gandit pentru a imbunatati autonomia bateriei iPhone in vreun fel, iar acest lucru este perfect evident din tot ceea ce ne este prezentat in clipul de mai jos. Daca aveati ideea de a instala iOS 11.2.1 pentru a benficia si de o crestere a autonomiei bateriei iPhone, atunci va spun ca va inselati amarnic si aveti sperante desarte.

iOS 11.2.1 poate fi instalat de catre oricine pe iPhone, iPad si iPod Touch ca o actualizare disponibila prin sistemul Software Update, sau iTunes, chiar in acest moment.