Huawei P11. Copia Camerei iPhone X Prezentata in Premiera

Huawei P11 va fi lansat cu prima copie pentru camera TrueDepth utilizata de catre compania Apple in iPhone X pentru Face ID de anul acesta.

Huawei P11 are in clipul video de mai jos prezentata in premiera copia camerie TrueDepth folosita de catre compania Apple in iPhone X, ea urmand a permite copierea Face ID in smartphone-ul chinezilor. V-am spus acum mai bine de o saptamana ca Huawei P11 va copia inclusiv decupajul ecranului iPhone X pentru a putea implementa o camera speciala pentru recunoastere faciala, iar acum vedem mai clar cum functioneaza.

Huawei P11 va avea aceasta camera integrata in decupajul ecranului, insa in clipul video de mai jos o vedem integrata intr-un accesoriu care este conectata la telefon pentru a facilita recunoasterea faciala. Camera folosita in Huawei P11 este o copie a celei pe care o foloseste compania Apple, insa marea diferenta va fi data de software-ul care va fi utilizat pentru recunoasterea faciala finala.

Huawei P11. Copia camerei iPhone X prezentata in premiera

Huawei P11 se vrea a fi primul smartphone Android care vine cu o solutie care sa “combata” Face ID, Animoji fiind deja copiati in telefoane mobile de clasa mai joasa a celor de la Huawei. Huawei P11 este in momentul de fata in proces de dezvoltare in cadrul celor de la Huawei, lansarea sa urmand a avea loc cel mai probabil la inceputul anului viitor, dar nimeni nu stie clar in ce luna, deocamdata.

Huawei P11 are sanse mari de a se face de ras in fata Face ID daca sistemul sau de recunoastere faciala nu va fi cel putin pe jumatate la fel de bine gandit precum al companiei Apple. Stim deja ca Face ID nu este 100% sigur si ca are probleme, dar si ca Huawei nu este compania recunoscuta pentru software de calitate, asa ca va fi interesant de vazut cum va arata in final Huawei P11 cu recunoasterea sa faciala.

2 COMENTARII

  1. Macar merge bine. Arata promitator. Daca scadem costurile pt r&d platite de Apple si nu de Huawei, regasim un pret corect in Huawei. Acum sa vedem in practica daca face id merge la fel si pe Huawei sau mai bine.