Facebook te lasa sa “ascunzi” unele Postari de Priteni

Facebook a implementat o noua metoda de a ascunde postarile noastre de prietenii care nu ar trebui sa afle despre ceea ce dorim noi sa vorbim.

Facebook testeaza in momentul de fata o noua functionalitate pentru utilizatorii din lumea intreaga, ea urmand a le permite utilizatorilor sa ascunda anumite postari de propria pagina de profil. Mai exact, compania americana intentioneaza sa le permita utilizatorilor Facebook sa aleaga unde anume apar postarile pe care le fac atunci cand simt nevoia sa publice ceva.

Facebook va afisa de acum incolo optiunea de a arata postarile noi pe pagina de profi si in News Feed, sau doar in News Feed, cea de-a doua optiune ascunzand informatiile de pe pagina de profil. Practic, orice fel de postari Facebook facute in acest fel vor aparea doar in News Feed pentru cine ne urmareste, dar nu si pe pagina noastra de profil, in mod public.

Facebook te lasa sa “ascunzi” unele postari de priteni

Facebook ofera aceasta noua functia pentru a permite publicarea de continut care sa nu apara chiar la toata lumea, mai ales ca in News Feed este o debandada totala si informatiile se pierd usor. O explicatie oficiala pentru aceasta schimbare facuta de catre Facebook nu a fost oferita pana acum si nu se stie daca va veni una vreodata, dar orice e posibil.

facebook news feed postareFacebook face schimbari in mod constant pentru reteaua sa de socializare, iar aceasta este una dintre cele dedicate unui segment restrans de persoane care ii folosesc serviciile. Foarte putina lume are efectiv nevoie de o asemenea functie in viata de zi cu zi si, dar daca tot o avem disponibila, de ce sa nu ascundem anumite lucruri de anumite persoane ?