Facebook Anunta cea mai TARE Functie a 2017

Facebook a anuntat astazi cea mai tare functie din intregul an 2017, ea fiind oferita utilizatorilor de pe intregul glob dupa 12 luni de schimbari proaste.

Facebook a anuntat in cursul zilei de ieri implementarea celei mai tari functii din intregul an 2017, unul in care reteaua de socializare a facut foarte multe schimbari, majoritatea dintre ele nepotrivite. Aceasta noua functie nu intra totusi in aceasta categorie, compania americana dorind sa le ofere utilizatorilor o experienta mai buna de a folosi reteaua de socializare, iar asta inseamna o functie utila pentru Facebook.

Facebook implementeaza un buton numit Snooze, acesta fiind testat timp de cateva saptamani in luna septembrie, pentru a fi lansat intr-un final acum pentru toata lumea de pe glob. Folosind acest buton Snooze, orice persoana poate impiedica afisarea de informatii pe Facebook de la prieteni, pagini, sau grupuri, timp de 30 de zile, astfel ca nu vom mai afla absolut nimic in de la respectivele conturi nedorite.

Facebook ofera functia Snooze ca un fel de buton Mute, care ne scuteste de orice fel de actualizari si informatii de la conturi de la care nu dorim sa aflam absolut nimic. Implementarea este una extrem de importanta, deoarece exista multi prieteni pe Facebook de la care nu dorim sa mai auzim nimic, dar carora nu vrem sa le dam unfriend, asa ca butonul acesta simplifica foarte mult lucrurile.

Facebook Anunta cea mai TARE Functie a anului 2017

Facebook implementeaza functia Snooze cu optiuni de control similare pentru cele de unfollow si unfriend, iar dupa folosire informatiile de la conturile blocate nu mai apar in News Feed. Facebook ofera aceasta optiune pentru a bloca toate informatiile timp de 30 de zile, dupa care lucrurile vor reveni la normal, insa desigur ca butonul Snooze va putea fi utilizat din nou.

Facebook functie utila snooze

Facebook implementeaza aceasta functie pentru a scapa temporar de informatii de la conturi care ne enerveaza, dar nu de a scapa complet de ele, pentru ca lucrurile s-ar putea schimba in timp. Optiunea este una temporara tocmai in ideea ca respectivul cont Facebook va publica in viitor informatii care ne sunt utile, deci nu suntem obligati sa renuntam complet la el, ci doar pana cand ne convinge ceea ce se publica.

Facebook a implementat in sfarsit o functie utila dupa un an in care a facut foarte multe schimbari stupide si complet inutile, dar care sunt gandite pentru a genera mai multi bani pentru companie. Facebook a anuntat ca aceasta noua functie este extinsa la nivel global incepand de astazi, asa ca ne vom putea bucura incurand de ea si in Romania, in cazul in care nu v-a aparut pana acum, deci nu veti astepta mult.