macOS High Sierra 10.13.3 beta 2 a fost Lansat

macOS High Sierra 10.13.3 beta 2 a fost lansat de catre Apple in cursul noptii trecute, cei din Cupertino pornind intr-un final procesul de testare al viitoarei actualizari majore pentru Mac-uri. Oficial, cei de la Apple nu au spus ce modificari au implementat in macOS High Sierra 10.13.3 beta 2, dar ne putem astepta la ceea ce primim de obicei.

macOS High Sierra 10.13.3 beta 2 urmeaza cel mai probabil sa imbunatateasca performantele generale ale sistemului de operare si sa rezolve unele probleme de functionare ale versiunii anterioare. Desigur ca asta nu inseamna ca Apple va si evita oferirea unei versiuni finale fara vulnerabilitati care permit obtinerea de drepturi de administrator fara parola, dar am putea fi surprinsi.

macOS High Sierra 10.13.3 beta 2 poate fi instalat in momentul de fata doar de catre dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma macOS, iar o versiune public beta ar trebui sa fie oferita in curand.

macOS High Sierra 10.13.3 beta 2

Articolul precedentVodafone. Reduceri BUNE de Craciun la Telefoane
Articolul următoreMAG. iPhone 7 REDUS Cu 2500 LEI de Craciun
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.