Asa arata Apple Park Inaintea Deschiderii Oficiale

Apple Park este aproape pregatit pentru a-i primi pe primii angajati Apple care urmeaza sa lucreze un noul sediu al companiei Apple incepand, cel mai probabil, din 2018. Pana acum Apple a amanat de cateva ori deschiderea Apple Park, insa in ianuarie ar putea muta primii angajati acolo, cateva zeci de mii urmand a munci in noua locatie.

Apple Park apare intr-o noua filmare cu o drona facuta in cursul zilei de ieri si in ea vedem ca amenajarea locatiei este aproape finalizata inainte ca totul sa fie oficial deschis pentru angajati. Cei de la Apple au cheltuit sume mari de bani pentru a amenaja Apple Park, iar sediul este o “bijuterie” din cam toate punctele de vedere.

Apple Park este cel mai ambitios proiect al companiei Apple din ultimul deceniu, dar si cel mai costisitor, insa totaul va merita pentru ca vorbim si despre realizarea ultimului mare vis al lui Steve Jobs.

9 COMENTARII

  1. Superb!
    Exact asa a dat e planul casei lui srb!
    Apropo de srb.
    Am aflat prenumele lui srb si va rog pe toti sa-l folositi: Titel. Este din com. Radomir, jud. Dolj.
    Este cel mai tare din birt: are un iphone 4s si e mandru de asta.

  2. Srb este cunoscut in Bucuresti si Predeal si Lisabona…nu are nicio treaba cu ce aberatii spui tu…dar imi place ca sunt idolul tau