Samsung Galaxy S9. OFICIAL, Noul Design Confirmat de Samsung

Samsung Galaxy S9 are noul design confirmat oficial de catre compania Samsung pentru a pune capat dubiilor cu privire la felul in care va arata telefonul.

Samsung Galaxy S9 are in mod oficial noul design dezvaluit chiar de catre compania Samsung, ea publicand imagini in care apare noul sau telefon mobil, cu aproximativ 2 luni inainte de a fi prezentat. Samsung Galaxy S9 are noul design prezentat oficial intr-o aplicatie a companiei Samsung pentru crearea de muzica, ea avand denumirea Smart Composer, asta in timp ce Galaxy S8 e vandut cu 1000 de lei reducere aici.

Samsung Galaxy S9 are in sfarsit prezentat noul design de catre compania coreeana, doua imagini aratandu-ne fara vreun dubiu ce va fi prezentat in cadrul Mobile World Congress 2018 din Barcelona. Puteti vedea in imaginea de mai jos ca Samsung Galaxy S9 va avea intr-adevar partea inferioara a carcasei mai subtire decat cea superioara, sa cum au anuntat atat de multe zvonuri aparute pana acum.

Samsung Galaxy S9 era prezentat de leakeri ca avand dimensiuni mai mici decat versiunea actuala companiei, iar asta pentru ca marginea inferioara a fost redusa, fara a modifica ecranul cumva. Imaginile acestea venite direct din aplicatia Smart composer a celor de la Samsung confirma in mod oficial noul design al Samsung Galaxy S9 pentru intreaga lume, asa ca nu trebuie sa ne mai intrebam.

Samsung Galaxy S9 oficial design

Samsung Galaxy S9. Oficial, noul design confirmat de Samsung

Samsung Galaxy S9 va avea aceasta schimbare de design pentru partea frontala, iar pentru partea posterioara vorbim despre o relocare a cititorului de amprente spre mijlocul carcasei. Samsung Galaxy S9 va avea o camera standard si un cititor de amprente pozitionat direct sub ea, flash LED-ul pentru iluminare urmand a fi pozitionat in partea dreapta a camerei, asa cum era si normal de altfel.

Samsung Galaxy S9 nu va veni cu o schimbare radicala de design anul acesta, update-ul in sine fiind unul minor, spre nemultumirea multor dintre fanii care asteapta sa cumpere noul telefon. Coreenii s-au gandit ca Samsung Galaxy S9 poate fi un telefon intermediar pana la un alt model care sa aduca schimbari majore, gandind totul cam asa cum face si Apple, cedand lupta in iPhone X in anul 2018.

Samsung Galaxy S9 oficial design 1

Samsung Galaxy S9 va fi prezentat in cadrul Mobile World Congress 2018, cel mai probabil in data de 27 februarie, conform unor informatii recente privind planurile companiei Samsung. In aceasta idee, ne putem astepta ca Samsung Galaxy S9 sa intre in vanzare undeva in cursul lunii martie pentru toata lumea, dar planurile coreenilor n-au fost deocamdata definitivate, asa ca nu stim ceva clar.