Orange. 19 Decembrie. Noua Oferta Speciala de Craciun

Orange in 19 decembrie are o noua oferta speciala pentru Craciun, clientii din Romania putandu-se bucura de noi reduceri generoase pentru produsele din magazinul online.

0

Orange in 19 decembrie continua seria de oferte speciale pe care le are disponibile in magazinul online pana de Craciun, iar astazi avem o noua surpriza anuntata de catre operatorul de telefonie mobila in aceasta pagina. V-am spus inca de saptamana trecuta ca Orange are 23 de zile de oferte speciale pentru clienti pana de Craciun, iar pe 19 decembrie a fost publicata oferta noua, ea fiind disponibila exclusiv prin intermediul magazinului online.

Orange pe 19 decembrie continua practic o idee de campanie promotionala facuta initial in luna iunie, atunci fiind sarbatoriti 20 de ani de existenta in Romania intr-un mod similar. Toate ofertele pe care cei de la Orange le ofera in 19 decembrie si in zilele urmatoare vor fi disponibile exclusiv prin magazinul online, deci nu veti gasi acele oferte si in magazinele fizice, asa ca nu incercati sa profitati de ele acolo.

Orange la ofertele din 19 decembrie nu impune totusi incheierea unui abonament nou, sau prelungirea unuia existent pentru a ne putea bucura de ofertele disponibile in aceasta pagina. Aceasta este partea buna a promotiei, deoarece pe 19 decembrie putem cumpara produsele Orange din oferta fara a fi obligati sa incheiem vreun contract, deci avem libertate totala in ceea ce priveste beneficierea de oferte.

Orange. 19 Decembrie. Noua Oferta Speciala de Craciun

Orange dupa 19 decembrie isi va intinde campania promotionala pana in data de 26 decembrie, operatorul de telefonie mobila incercand sa le aduca mari bucurii clientilor din Romania. Astazi cei de la Orange au o oferta extrem de buna de care ar trebui sa ne bucuram cu totii, pe 19 decembrie promotiile fiind atat de bune incat este pacat sa nu-i faceti cuiva o surpriza foarte placuta.

Orange pe 19 decembrie are oferte foarte bune, apropiate de cele care erau disponibile in saptamana Black Friday, doar ca acum vorbim despre 23 de zile de promotii in loc de 7. Ofertele speciale, din aceasta pagina, pe care Orange le are in 19 decembrie, si in zilele urmatoare, vor continua, iar in fiecare zi va fi disponibila una noua, deci va trebui sa fiti extrem de atenti la promotiile existente in stocuri pentru noi.

Orange pe 19 decembrie se afla in cea de-a treia zi de oferte speciale in campania de Craciun, asa ca promotiile nu au inceput de mult timp, dar asta nu inseamna ca nu sunt bune. Orange dupa 19 decembrie va avea deasemenea oferte extrem de interesante, asa ca va recomand sa vizitati iDevice.ro pentru a descoperi si urmatoarele oferte bune.

Orange. 19 Decembrie. Oferta Speciala Craciun