Nose Zone – Primul Joc pentru iPhone X controlat cu Nasul

Nose Zone este primul joc special facut pentru iPhone X care poate fi controlat folosind doar nasul, el utilizand informatii de la Camera Truedepth pentru control.

Nose Zone este un nou joc facut special pentru iPhone X, el fiind creat utilizand datele pe care telefonul le inregistreaza pentru Face ID folosind camera TrueDepth. Ieri v-am prezentat Rainbow, un joc similar in care putem controla gameplay-ul cu sprancenele, iar acum nasul intra in prim-plan pentru un alt joc dedicat special iPhone X.

Nose Zone ne permite sa folosim nasul pentru a ghida un patrat pe un ecran si a distruge diverse tinte virtuale, gameplay-ul in sine fiind banal, dar important este ceea ce are la baza. Jocul foloseste masurari in timp real ale fetei noastre pentru a oferi gameplay-ul, iar aici sta marea realizare a dezvoltatorilor din spatele sau.

Nose Zone si Rainbow sunt dovezi ale faptului ca recunoasterea faciala creata pentru Face ID poate fi extrem de utila daca este folosita asa cum trebuie pe iPhone X. Jocul Nose Zone poate fi descarcat gratuit din AppStore de aici.