Samsung Galaxy S9. Benchmark-ul care Arata ca va fi UMILIT de iPhone X

Samsung Galaxy S9 apare in primul benchmark care ne arata ca performantele sale vor fi mai slabe decat cele ale iPhone X dupa ce va fi lansat pe piata.

Samsung Galaxy S9 are astazi parte de primul benchmark pentru noul chip Qualcomm Snapdragon 845 pe care-l va avea inclus in unele dintre modelele vandute de catre coreeni. Vorbim despre un procesor complet nou care va ajunge in telefoanele Android care vor fi lansate in cursul anului viitor pe piata, dar din pacate Samsung Galaxy S9 va avea performante inferioare iPhone X in anul 2018.

Samsung Galaxy S9 are, conform acestui benchmark, performante cu 20% mai bune pentru testele single-core si multi-core fata de modelele anterioare lansate de catre coreeni. Samsung Galaxy S9 arata deasemenea ca are performante mai bune decat oricare alte modele de telefoane Android lansate pana acum, insa ele sunt inferioare celor obtinute de catre iPhone X cu al sau chip A11 Bionic.

Samsung Galaxy S9 va fi vandut de catre compania coreeana si intr-o versiune care are chip Exynos 9810, insa acela nu va avea performante diferite pentru ca trebuie sa existe egalitate intre modele. In aceasta idee, Samsung Galaxy S9 va avea performantele pe care le vedeti mai jos, poate usor mai mari, insa nici pe departe egale cu cele pe care iPhone X le ofera pentru utilizatorii sai.

Samsung Galaxy S9. Benchmark-ul care arata ca va fi umilit de iPhone X in performante

Samsung Galaxy S9 ar fi trebuit sa ofere performante la fel de bune precum cele ale iPhone X, insa iata ca realitatea este complet diferita, iar iPhone X va ramane regele performantelor in benchmark-uri. Spun asta pentru ca iPhone X are performantele cele mai bune in benchmark-uri, dar in utilizarea reala, Samsung Galaxy S9 cu 6 GB RAM il va intrece in administrarea aplicatiilor deschise in fundal.

Samsung Galaxy S9 performante

Nu ma asteptam ca Samsung Galaxy S9 sa aiba performante mai bune decat iPhone X in benchmark-uri pentru ca era extrem de greu de crezut ca Samsung sau Qualcomm ar putea ajunge chip-ul A11 Bionic. Apple a reusit sa faca un procesor extrem de puternic pentru iPhone X, sau iPhone 8, iar Samsung Galaxy S9 ii va ramane inferior in 2018, Apple avand un avantaj enorm in fata competitorilor sai.

Samsung Galaxy S9 este in momentul de fata in plin proces de dezvoltare in vederea lansarii pe pietele globale, compania Samsung intentionand sa il prezinte in februarie in cadrul Mobile World Congress 2018. Lansare Samsung Galaxy S9 ar urma sa aiba loc undeva prin februarie, daca toate se vor alinia cum trebuie pentru coreeni, insa deocamdata nu este cunoscuta o posibila data pentru punerea in vanzare a telefonului.