Apple Watch 4 va avea o Functie Incredibila

Apple Watch 4 va avea o functie incredibila implementata de catre compania Apple, ea nefiind considerata posibila de catre fanii companiei.

Apple Watch 4 este in aceste momente in proces de dezvoltare in cadrul companiei Apple dupa ce Apple Watch 3 a fost lansat in luna septembrie si poate fi cumparat acum de aici din Romania. Pentru Apple Watch 4 compania Apple pregateste o functie incredibila, care este asteptata de cel putin 2 ani de zile pentru smartwatch, ea urmand a ajuta bolnavii de inima sa-si monitorizeze sanatatea.

Apple Watch 4 urmeaza sa aiba un senzor special care va putea face electrocardiograme direct la incheietura mainilor noastre, aceasta fiind o imbunatatire majora fata de senzorul care monitorizeaza bataile inimii. In momentul de fata este nevoie de accesorii terte pentru a putea face o electrocardiograma folosind Apple Watch, insa incepand cu Apple Watch 4 compania Apple va oferi functionalitatea in mod nativ.

Apple Watch 4 va avea o functie incredibila

Apple Watch 4 este testat in momentul de fata cu aceasta functionalitate, inginerii trebuind doar sa stranga carcasa ceasului pentru a genera efectuarea unei electrocardiograme. Conform celor care testeaza Apple Watch 4, in acel moment un curent electric imperceptibil este transmis spre pieptul purtatorului pentru a monitoriza semnalele electrice ale inimii si a detecta posibile anomalii ale ritmului cardiac.

“A version being tested requires users to squeeze the frame of the Apple Watch with two fingers from the hand that’s not wearing the device, one of the people said. It then passes an imperceptible current across the person’s chest to track electrical signals in the heart and detect any abnormalities like irregular heart rates.”

Apple Watch 4 ar putea avea nevoie si de certificare ca dispozitiv medical pentru a putea fi vandut de catre compania Apple cu o asemenea functionalitate integrata, ea fiind una foarte avansata. In momentul de fata doar accesorii medicale certificate pot face o electrocardiograma folosind Apple Watch, asa ca pentru Apple Watch 4 ar trebui sa fie obtinute mai multe certificari de catre cei de la Apple.

Apple Watch 4 este acum in proces de dezvoltare, insa lansarea smartwatch-ului urmeaza sa aiba loc abia in toamna anului viitor, o data clara nefiind deocamdata zvonita de catre cineva.

Apple Watch 4 electrocardiograma

14 COMENTARII

  1. la baterie nu comparam varainta plus cu cea normala…mai ales ca pana si intre 6s plus si 8 plus e diferenta de vreo 1-2 ore usage battery

  2. Copil penibil , ne-am saturat de comentariile tale de copil infantil . Chiar nu vrei sa parasesti acest site sa te duci linistit in treaba ta . Nu te suporta nimeni .

  3. Era vorba de apple watch 4 ce legatura are samsung ….. pe bune esti penibil , lasa-ne , du-te , retrage-te ca ne plictisesti cu aceste comentarii de copil fara minte .

  4. @radu vorbești prostii , cum sa spui ca nu exista diferențe între 7+ și 8+ ??? , nu va mai dați cu părerea dacă habar nu aveți …

  5. Și apropo de primul comentariu a lui @Srb Srb are dreptate , in timp ce Apple își bate capul cu chestii serioase , gen sa implementezi o funcție sa citești electrocardiograma , Samsung vine cu o chestie banala stereo speakers , big deal … mai fraților treziți-va creierul din amorțeala , mai și gândiți in persectiva , ce e benefic și ce nu …