Samsung Galaxy S9. Specificatiile noului Ecran!

Samsung Galaxy S9 are specificatiile ecranului confirmate de catre un benchmark in care vedem performantele browserului pentru navigare pe internet.

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa fie prezentat la Mobile World Congress 2017 de catre compania coreeana, deci doar doua luni ne despart de momentul in care telefonul isi va face aparitia publica pentru lumea intreaga. Pana atunci, aflam bucatica cu bucatica toate noutatile pe care compania coreeana le va anunta, astfel ca astazi vorbim despre specificatiile pe care le va avea ecranul Samsung Galaxy S9 dupa lansare.

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa fie disponibil in doua versiuni cand va fi lansat, una cu ecran cu diagonala de 5.8 inch si una cu ecran care are diagonala de 6.2 inch, deci nicio schimbate fata de anul acesta. Samsung Galaxy S9 si versiunea Plus vor avea in continuare Infinity Display-uri integrate, iar asta inseamna ca specificatiile nu se vor schimba prea mult in comparatie cu modelele disponibile in 2017.

Samsung Galaxy S9 va avea un Infinity Display Super AMOLED cu diagonala de 5.8 inch, rezolutie 2560 x 1440 pixeli, aspect ratio 18.5:9 si 570 de pixeli per inch, conform unor informatii aparute astazi. Vorbim despre un test de performante facut pentru browser, care este mai rapid decat cel al iPhone X, insa el confirma si specificatiile pentru ecranul Samsung Galaxy S9, care pare sa fie vechi, dar totusi poate nu e.

Samsung Galaxy S9. Specificatiile noului ecran!

Samsung Galaxy S9 are in benchmark-ul pentru browser un scor cu peste 10% mai bun decat cel al iPhone X, semn ca in Coreea de Sud cineva se uita cu atentie la performantele pentru navigarea pe internet. Compania Apple nu pare sa fi pus foarte mare accent pe faptul ca iPhone X trebuie sa aiba un browser extrem de rapid, insa Samsung Galaxy S9 pare sa fie gandit pentru a oferi o experienta foarte buna.

Samsung Galaxy S9, revenind la ecran, va avea la o prima vedere acelasi ecran ca modelul anterior, dar asta nu inseamna ca el nu va contine si imbunatatiri din punct de vedere tehnologic. Aici vorbim despre imbunatatirea calitatii culorilor, suport pentru Dolby Vision, sau cine stie ce alte trucuri de marketing care ar putea ajuta la promovarea Samsung Galaxy S9 cu un ecran mai decat in actualele modele.

Samsung Galaxy S9 browser benchmark

Samsung Galaxy S9 este un telefon asteptat de foarte multi fani Android, in ciuda faptului ca mai toate zvonurile de pana acum sugereaza faptul ca schimbarile vor fi minore in comparatie cu actuala serie. As vrea sa cred ca Samsung Galaxy S9 va fi un competitor puternic pentru iPhone X, insa nu as vrea sa ma amagesc, mai ales ca Samsung pare sa adopte strategiile Apple.