Aplicatia YouTube are in Sfarsit Rezolvata Problema Playerului pe iPhone

YouTube a anuntat in cursul acestei seri o schimbare uriasa pentru utilizatorii care folosesc telefoane iPhone pentru a vizualiza clipurile video din platforma.

YouTube a lansat astazi o modificare extremd e importanta pentru aplicatia dedicata telefoanelor iPhone, aceasta urmand a permite vizualizarea clipurilor video mult mai bine si mai usor. Mai exact, aplicatia YouTube are acum un player video dinamic, care se adapteaza in functie de ecranul iPhone si de orientarea acestuia in timpul redarii de clipuri video.

YouTube a schimbat felul in care sunt redate clipurile video, astfel incat acestea sa fie afisate pe intregul cuprins al unui ecran, in functie de modul in care au fost inregistrate. Fiind un player dinamic, acesta isi poate schimba dimensiunea in functie de clipul video redat prin aplicatia YouTube pentru iPhone, astfel ca vom avea parte de o experienta diferita de la un clip la altul.

YouTube nu va mai afisa acele dungi negre pentru clipurile video inregistrate intr-un format incompatibil cu modul in care vizualizam clipul video, schimbarea fiind una foarte mare. Fie ca sunt patrate, sau verticale, clipurile video vor fi afisate pe intregul ecran al iPhone in aplicatia YouTube, ocupand zone variate din acesta, in functie de formatul lor.

YouTube permite inclusiv afisarea clipurilor video portret, verticale, pe intregul ecran al iPhone, acoperind toata portiunea acestuia, asa cum se intampla cu cele verticale. Un scroll facut pe ecran in cazul unui clip portret va afisa alt continut sau comentarii pentru clip, cei de la YouTube gandind in detaliu aceasta modificare foarte importanta.

YouTube a anuntat ca schimbarea este propagata acum in intreaga lume pentru aplicatia dedicata iPhone, deci daca nu o vedeti inca, o veti vedea curand.

youtube ecran iphone