iPhone X are 700 de LEI Reducere de Craciun

iPhone X are reduceri de 700 de LEI de Craciun, telefoanele companiei Apple avand cele mai mici preturi din momentul lansarii si pana in prezent.

iPhone X a intrat la reducere de Craciun, noul telefon mobil al companiei Apple fiind vandut in aceasta pagina cu reducere de nu mai putin de 700 de LEI. Vorbim despre primele resigilate pe care eMAG le-a pus in vanzare pentru iPhone X, telefoanele returnate de catre clienti fiind repuse in vanzare cu reduceri mai mari decat si-ar imagina unii.

iPhone X cu reducere de 700 de LEI ajunge sa coste cat un iPhone 8 Plus, iar desi vorbim despre un produs resigilat, reducere atat de mare nu vom vedea pana in toamna anului viitor. iPhone X nu a beneficiat de vreo reducere din momentul lansarii si pana acum, iar asta pentru ca telefonul abia saptamana aceasta a devenit disponibil in stocuri suficiente in Romania.

In functie de modelul de iPhone X pe care doriti sa il cumparati, in aceasta pagina gasiti telefoanele cu reduceri de pana la 700 de LEI, modelele fiind vandute la preturi mai mici decat cele reale. Resigilatele sunt produse returnate de catre clienti, verificate de catre cei de la eMAG si repuse in vanzare, ele avand aceeasi garantie ca un produs nou.

iPhone X Reducere Craciun