Prima Pagina iPhone X iPhone X atrage tot mai Multi Fani Android

iPhone X atrage tot mai Multi Fani Android

iPhone X a generat o crestere substantiala in atragerea de utilizatori Android spre platforma companiei Apple, iar asta in ciuda pretului foarte mare.

iPhone X este o “mina de aur” pentru compania Apple si atrage tot mai multi fani Android spre platforma celor din Cupertino, conform unor informatii aparute in cursul acestei zile de la analisti. Conform acestora, lansarea iPhone X a crescut cu aproximativ 40% rata de utilizatori Android care parasesc platforma celor de la Google pentru a cumpara telefoane iPhone, implicit si iPhone X de la cei de la Apple.

iPhone X este foarte atractiv pentru utilizatorii Android din China, iar rata de persoane care parasesc platforma Google pentru telefoanele Apple este mult mai mare decat cea a celor care o adopta. Practic, daca in octombrie rata de atragere a utilizatorilor Android era de 6.7% pentru Apple, dupa lansarea iPhone X ea a ajuns la 9.2%, iar numarul celor care parasesc iPhone pentru Android a scazut serios.

iPhone X atrage tot mai multi fani Android

iPhone X a generat o crestere destul de serioasa a numarului de chinezi care au renuntat la Android pentru iPhone, iar asta in ciuda faptului ca pretul de vanzare pentru telefonul Apple este foarte mare. China este o tara cu foarte multi fani ai iPhone, dar si cu foarte multe anternative in lumea Android si foarte multe clone, chiar si pentru iPhone X, deci evolutia iPhone este uimitoare.

iphone X utilizatori android

China este o tara extrem de importanta pentru compania Apple, ajungand la un moment dat sa fie cea care genereaza cele mai mari incasari dintre toate cele in care isi vinde produsele in acest moment. iPhone X pare sa ajute Apple as redevina importanta in China in 2017 si 2018, dar totul va depinde si de evolutia concurentei, pentru ca producatorii Android au afectat serios vanzarile Apple.

iPhone X este cel mai important telefon mobil al momentului si va ramane in aceasta postura inclusiv in cursul anului 2018, in ciuda pretului mare de vanzare perceput de catre Apple.

 • Srb Srb

  Dumnezeu,adica eu am zis asta de la mijlocul anului. La anul iphone plus va atrage si mai multi

 • d.c

  Dar ce plin de tine ești tu SRB 😂😂
  Tu Dumnezeu?? Nu te-aș lăsa nici să stai cu copiii de 3 ani🤦🏻‍♂️ Cine știe câtă idioțenie le inspiri🙄

 • Srb Srb

  logic, Dumnezeu poata sa faca orice si sa creeze orice..cum sa iti lasi copiii cu o asa putere ?!

 • V.P

  Pentru ca fanii Android ai devenit bogati peste noapte ;))).

 • Adioff

  Fanii Android bogati si-au dat seama ca apartin lui Apple 🍏…

 • d.c

  SRB tot mă întreb, pe tine doar atât te duce mintea? Chiar atât de prost să fii? Sau îți place ca toată lumea să te considere o glumă destul de….. Te las să ghicești tu cu mintea ta sclipitoare😅

 • Geafer Onur

  Samsung trebuie sa vina cu ceva care sa ii readuca pe cei care au renuntat la Android!!!URGENT!!!

 • Visan Teodor

  De ce,fanii Apple aparțin Apple?Adică Apple ii deține,gen sclavi ai Apple?

 • alex

  Superb:)))

 • Florin

  Pune biciul pe ei

 • Florin

  Da. Cu un buchet de garoafe? Urgent!! Android e doar Samsung? D’ooh…

 • Visan Teodor

  Păi dacă tot sunt sclavi pe plantație,macar sa primească tratamentul potrivit.

 • Florin

  Sa ii puna sa cante ringtonuri Apple ca negrii in America pe la 1800 cand culegeau bumbac :)))…si aia tot ringtonuri Apple cantau :))))

  Venea Steve calare cu baietii gen Wozniak si le dadeau idei noi zilnic: Cum se culege bumbacul mai repede, cum se culege cu 2 maini si un picior. Viteza de procesare 😉
  Dupa 6 luni le limitau ratia de mancare cu un update de software. Dupa alte 2 luni mureau negrii si Steve facea upgrade la altii mai noi, mai puternici, cu mai mult ram. Si tot asa….

 • Geafer Onur

  Chiar si asa Samsung e cel mai mare rival al lui Apple si produce cele mai bune smartphoane cu Android!!!Daca ei nu vor face asta,cine sa o faca??

 • Srb Srb

  omule tu intelegi ca texte din astea eu le aveam la 10-15 ani ?!?! le dai slabe rau, vezi ca am evoluat
  sau vorbesti in oglinda?

 • Visan Teodor

  Ai dreptate…întâi a fost Apple.

 • Florin

  Nu ai prins ironia din toata postarea.
  O sa explic. In lista din articol lipseste Samsung si inca cativa producatori pentru ca ei vand mai mult ca Apple. Sper ca acum s-a inteles

 • AdiVas

  Florin, e normal ca Samsung sa vanda mai mult ca Apple, are 100 de telefoane in portofoliu…raporteaza S8 , S8+ si note 8 la iphone 8 , iphone 8+ si iphone x si vezi care vinde mai mult 😉

 • Viorel Predatorul

  Nu vă lăsați păcăliți de cifrele astea sterile…
  Exprimat procentuala, sună foarte apocaliptic, dar hai să înțelegem cum stau lucrurile 🙂

  De la 6,7% la 9,2%, creșterea este de 37,3% (aproape 40%, deși era măi corect 37%). Totuși…

  2016: vânzări iPhone = 100 milioane. 6,7% de la Android înseamnă 6,7 milioane de iPhone-uri cumpărare de fanii Android

  2017: vânzări iPhone X = 40 milioane. 9,2% de la Android înseamnă 3,68 milioane de iPhone-uri cumpărare de fanii Android. Nu mi se pare o evoluție, ci dimpotrivă.

  Pentru a vedea vânzările la “breakeven”, vă spun că la vânzări de 100 milioane de iPhone-uri în 2016, ar trebui ca iPhone X să se fi vândut în volum de 72,8 milioane ca cele 9,2% să echivaleaze cu cele 6,7% de anul trecut, ceea ce este imposibil.

  Așadar, de fapt sunt mai puțini fani Android care să fi cumpărat iPhone X, decât anul trecut.

 • Srb Srb

  Dupa cum vedeti cand vine vorba de statistici pro apple…Viorel tot timpul da explicatiile lui…fara o dovada clara si oficiala…

 • Srb Srb

  simti nevoia sa te exprimi ah ? :))))