iPhone X atrage tot mai Multi Fani Android

iPhone X a generat o crestere substantiala in atragerea de utilizatori Android spre platforma companiei Apple, iar asta in ciuda pretului foarte mare.

iPhone X este o “mina de aur” pentru compania Apple si atrage tot mai multi fani Android spre platforma celor din Cupertino, conform unor informatii aparute in cursul acestei zile de la analisti. Conform acestora, lansarea iPhone X a crescut cu aproximativ 40% rata de utilizatori Android care parasesc platforma celor de la Google pentru a cumpara telefoane iPhone, implicit si iPhone X de la cei de la Apple.

iPhone X este foarte atractiv pentru utilizatorii Android din China, iar rata de persoane care parasesc platforma Google pentru telefoanele Apple este mult mai mare decat cea a celor care o adopta. Practic, daca in octombrie rata de atragere a utilizatorilor Android era de 6.7% pentru Apple, dupa lansarea iPhone X ea a ajuns la 9.2%, iar numarul celor care parasesc iPhone pentru Android a scazut serios.

iPhone X atrage tot mai multi fani Android

iPhone X a generat o crestere destul de serioasa a numarului de chinezi care au renuntat la Android pentru iPhone, iar asta in ciuda faptului ca pretul de vanzare pentru telefonul Apple este foarte mare. China este o tara cu foarte multi fani ai iPhone, dar si cu foarte multe anternative in lumea Android si foarte multe clone, chiar si pentru iPhone X, deci evolutia iPhone este uimitoare.

iphone X utilizatori android

China este o tara extrem de importanta pentru compania Apple, ajungand la un moment dat sa fie cea care genereaza cele mai mari incasari dintre toate cele in care isi vinde produsele in acest moment. iPhone X pare sa ajute Apple as redevina importanta in China in 2017 si 2018, dar totul va depinde si de evolutia concurentei, pentru ca producatorii Android au afectat serios vanzarile Apple.

iPhone X este cel mai important telefon mobil al momentului si va ramane in aceasta postura inclusiv in cursul anului 2018, in ciuda pretului mare de vanzare perceput de catre Apple.